-
Podobna zawartość
-
Przez Paszkamax
Masz opryskiwacz 10m i pompę 60l/min i dysze 03.
Jak bym przerobił na 14m czyli 28 dysz to czy pompa dała by radę ? Z moich wyliczeń wynika że dla 28 dysz 4bar dysze 03 wydajność ich by wynosiła ok.38l/min czyli 63% wydajności pompy więc raczej wszystko w porządku. Czy ktoś może potwierdzić moje obliczenia ?
-
Przez andzin
Czy ma ktoś opryskiwacz Biardzki ze Zbuczyna. Jak się spisuje. Chcę kupić taki 600l czy warto bo cenowo nie drogo chyba coś około 3tys. Czekam na opinie.
-
Przez staszek87
Witam. Kupiłem od znajomego opryskiwacz kuhn metris ze sterownikiem reb3 8,06. Czytając instrukcje widzę że jest opcja gps. Znalazłem na stronie kuhn że można doposażyć w antenę gps. I tu moje pytanie do posiadaczy: Czy ktoś uzyskuje reb3 z GPS i jak to wgl działa jeśli chodzi o rozłączanie sekcji?
-
Przez Lukasz48
Witam wszystkich
Chciałbym uzyskać informacje o systemie DUS w opryskiwaczach Amazone, lub podobnych systemach w opryskiwaczach innych producentów.
Ktoś z Was ma i korzysta z tego systemu?
Jest on wart dopłaty?
Nie ma z nim problemów w czasie użytkowania?
Ogólnie czy jest to przydatna funkcjonalność?
-
Przez krychu
Stałem się posiadaczem opryskiwacza hardi commander z 2000 roku. Chciałbym się dowiedzieć od doświadczonych osób kilka szczegółów. Dokładnie na co zwracać uwagę przy uruchamianiu, gdzie jest filtr zamoczyszczacy, jak przestawiać dokładnie te wajchy (na pracę tz. do oprysku wiem jak się ustawia). Inne pozycje do czego służą. Czy idzie założyć rozpylacze bez filterków?
-