-
Podobna zawartość
-
Przez krychu
Stałem się posiadaczem opryskiwacza hardi commander z 2000 roku. Chciałbym się dowiedzieć od doświadczonych osób kilka szczegółów. Dokładnie na co zwracać uwagę przy uruchamianiu, gdzie jest filtr zamoczyszczacy, jak przestawiać dokładnie te wajchy (na pracę tz. do oprysku wiem jak się ustawia). Inne pozycje do czego służą. Czy idzie założyć rozpylacze bez filterków?
-
Przez Lukasz48
Witam wszystkich
Chciałbym uzyskać informacje o systemie DUS w opryskiwaczach Amazone, lub podobnych systemach w opryskiwaczach innych producentów.
Ktoś z Was ma i korzysta z tego systemu?
Jest on wart dopłaty?
Nie ma z nim problemów w czasie użytkowania?
Ogólnie czy jest to przydatna funkcjonalność?
-
Przez Piter333
Witam koledzy, idę do was z pytaniem jak ze ścieżkami technologicznymi siewnikiem 2.5 metra pod opryskiwacz 15m lub 18m? Pozdrawiam
-
Przez yacenty
Witam!
Jak sobie radzicie z myciem opryskiwacza?
do tej pory myłem tylko bieżącą wodą ale ostatnio zauważyłem bardzo dużo osadów, w ostatnim tygodniu 2 razy miałem totalnie zawalony filter.
Używacie jakichś środków chemicznych.
pozdrawiam
YacentY
-
Przez GRM
Witam, mam pytanie do osób które znają się lub mieli styczność z opryskiwaczami samojezdnymi. Chodzi mi tu o ogłoszenia, na których są starsze opryskiwacze samojezdne. Ceny takich opryskiwaczy są od 40tyś do 70tyś. Jest to warte uwagi? Obawiam się, że części do takich opryskiwaczy to duży problem. Chodzi mi o najczęściej widywane marki: Tecnoma, Berthoud, Matrot, Hardi, Agrifac. Prosiłbym o opinie tych opryskiwaczy. Na co szczególnie zwracać uwagę i czym się sugerować?
Z góry dziękuje za odpowiedź
-