Polecane posty

Nela    0

Witam serdecznie panowie potrzebuje procedury kalibracji sprzęgła i rewersu paciet to mf 3645f  obiawy to rusza po chwili jak puszczę sprzęgło i szarpnie do przodu i do tyłu tak samo  a jak w cisnę sprzęgło to pomalutku jedzie tak jakby całkowicie nie wysprzeglał. i jeszcze jeden mankament   posiada przycisk w lewarku zmiany biegów ten przycisk nie działa co powinno nim się załączać    serdecznie pozdrawiam i czekam na jakimś odpowiedź 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Krzyszt0f
      Witam mam do was pytanie odnośnie skrzyni dyna 4 bo mam masseya 5445 i ja od 2008 roku jeżdzę nie używając sprzęgła ( tylko do odpalania i podjeżdżania do maszyny) bo pracownicy Korbanka mówili że w tym ciągniku nie używa sir sprzęgła przy ruszaniu a znajomi pokupowali nowe fergusona i ruszają że sprzęgła i tak mnie to zaczęło zastanawiać?
      to jak się w końcu powinno ruszać? 
    • Przez Krzyszt0f
      Witam pytanie o co chodzi z tą wymianą walka z tylu? Bo mam dwie wajchy w ciągniku 540/1000 i 1550/2000 (czyli załączanie eco i wyłączanie) a w książce piszą że zeby mieć 1000obr trzeba zmienić wał z tylu?  
      i powiedzcie czy żeby mieć 1000 muszę ten wałek zmieniać czy to tylko jest jakby ktoś nie miał w środku tych dźwigni? 

• Przez mgmoto
      Witam, czy wiecie może jak uzyskać dostęp do katalogów AGCO , massey fendta itd... dzwoniłem do korbanka, ale powiedzieli ze ostatni raz robiłem u nich zakupy dwa lata temu i nie jestem stałym klientem ... mam massey 8170 i fendta 926 .. a katalog potrzebny ...
      Macie jakieś rozwiązania?
    • Przez michalb8
      Przy niskich obrotach silnika poniżej 1100, przy włączonym WOM wydobywają się takie dźwięki podczas ruszania ciagnikiem, zmiany kierunku jazdy i krótko przy zmienię przełożeń. Na postoju jest cicho, jak i przy wyższych obrotach. Ciągnik ma 300mth, właściwie ten problem jest od nowości, serwis twierdzi, że tak ma być... Wymieniony został tłumik drgań i przejrzany cały wom, łożyska, tryby, sprzęgło i niby wszystko jest prawidłowo, bez jakichkolwiek oznak zużycia czy uszkodzenia. Czy to jest prawidłowa praca? Czy jednak coś jest na rzeczy? 
      petal_20220401_105607.mp4
    • Przez dawid8906
      MF1014
      Panowie z dnia na dzień ciągnik prawie całkowicie przestał jechać, tak jakby ślizgalo się sprzęgło. Po rozebraniu tarcz sprzęgła wygląda nienajgorzej, wymieniana pół roku temu. Co może być nie tak. Dodam że jak silnik zimny to jedzie w miarę dobrze
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj