-
Podobna zawartość
-
Przez GreenFarmer
Pacjent steyr 4120 profi cvt podczas jazdy czy to na manualu czy automacie przy duzej predkosci i malych obrotach silnika pojawia sie bład wraz ze kontrolka stop "hydro oil pressure warning". Po zatrzymaniu ciagnik zaciaga reczny po czym trzeba odczekac az zniknie. Wzrastaja obroty silnika i po okolo 2-3 minutach blad znika.
-
Przez Steyr4085
Witam. Mam problem z Steyr 4085 Kompact 3.4 FTP rok 2018, 170mth..
Pojawia mi się błąd 3141, i traci moc, wymienione filtry, regulator ciśnienia paliwa na pompie wysokiego cisnienia..
Błąd pojawia się dopiero po 1ha pracy, po zgaszeniu i ponownemu odpaleniu pracuje dobrze przez ok 10min
Serwis, obstawiał na ten regulator a jednak się mylił... Pomóżcie
-
Przez Alchemik
Tu Steyr serii 8000, ale zawór występuje z modyfikacjami w różnych starszych ciągnikach.
Z tego co wyczytałem jest możliwość regulacji wysokości podnoszenia podnośnika śrubami na wałku sprzężenia zwrotnego, ale czy ta regulacja dotyczy pracy podnośnika na każdej pozycji preselektora ( z trzema położeniami: praca siłowa 1, praca siłowa 2, praca pozycyjna) w kabinie, czy tylko przy pracy pozycyjnej?
Śruby regulacji sprzężenia zwrotnego z podnośnika:
-
Przez Geeek
Dzień dobry. Zwracam się do posiadaczy Steyr Profi 4125/4135 o napisanie opinii na temat tych ciągników.
W tytule tematu jest napisane różne modele ponieważ chce aby ten temat pomagał również ludziom zainteresowanym innymi modelami.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-
Przez hopper5
Witam. Problem z rewersem. Podczas manewrowania po podwórku zanikł rewers do przodu. Działa tylko do tyłu, ten przy kierownicy bo jeżeli wrzuce do tyłu przy kierownicy to mogę przerzucić jazde do przodu na multikontrolerze. Ale jeżeli zaniknie też do tyłu to wtedy juz wogle nie ruszę. Bezpieczniki sprawdzone cale. Czy może to być wina dźwigni?
-