piocio

Kod białego lakieru Claas Lexion

Polecane posty

Stodoła    48
1 godzinę temu, piocio napisał:

Witam wie ktoś jaki kod białego lakieru ma Claas Lexion?

Nie pamiętam ale zostało mi chyba że 4 setki  z mego to ci mogę sprzedać

robert1226    922

Co ci da kod jak kombajn stary i lakier wypalony , weź jakiś element gdzie dorabiają lakiery i ci dorobią. 

Wiadomość z agroFakt.pl

andrzej78    364

Dane z forum ,:

Screenshot_20230129-181314~2.png

Według ofert sklepu Kramp , jest tam dostępna farba szara Claas ,RAL 7070, osobiście kupiłem podobną RAL 7035.( pomijając fakt jakości tych farb). W przybliżeniu tak to wygląda.

IMG_20230129_180723_343~2_copy_1672x2032.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez szputnik
      Czy mógłby mi któż wytłumaczyć jak wyłączyć sieczkarnie? Pierwszy raz mam claasa i nie wiem jak się za to zabrać. Z góry dziękuję za pomoc 
    • Przez ursus3600
      Witam. Na panelu ehr mruga kontrolka 1 raz przerwa i 4 mrugnięcia potem wszystko od nowa od czego jest ten błąd. Claas Arion 430
    • Przez Rolnik_
      Witam wie ktoś może dlaczego zbiornik nie chce się otwierać?
    • Przez michal009
      Jakich smarów używacie do smarowanie kombajnu?
      Mowa tu o Claas 68s, ale to chyba nie ma większego znaczenia. 
      Do tej pory do wszystkiego używałem Smar JCB Special HP Grease w kartuszach, ale poprzedni właściciel proponował używanie dalej smarów Claas do kombajnu. 
      Czym i co ile smarujecie łańcuchy? 

• Przez Manio221
      Witam posiadam komajn claas mercator 70. Mam duży problem z tym iż motowidła bardzo szybko się kręcą  . Kręce korbą szajba się rozszerza i zwęża nadal bez zmian. Wczym moze być problem proszę o pomoc. 

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj