-
Podobna zawartość
-
Przez Andrzej1996
Witam,mam problem z podnośnikiem w fortschritt 323A przy opuszczeniu ciężkiej maszyny zaczyna wydawać skrzypiący dźwięk,co może być tego przyczyną?
-
Przez cayman
Siemanko zastanawiam sie nad kumpnem własnie tego FORTSCHRITT ZT 323-A FORTSCHRITT ZT 323-A (797985200) - Aukcje internetowe Allegro co mi o nim powiecie: jak z jego skrętnościa, ile pali, jak z cześciami jest sytułacja, jakie sprzęty pociagnie, jak czesto sie psuje i co głównie(awaryjność), czy dobry byłby do zrywki drzew w lesie, jaka prędkośc rozwija po prostu wszystko bo nic o nim nie wiem po prostu mi sie podoba własnie ten model co wyrzej podałem w linku jutro jade go obejrzeć.
-
Przez bogo118
Witam w moim ZT323 siadła skrzynia biegöw i mam pytanie czy do fortschrita zt 323 nada sie skrzynia z ZT303 bo w mojej okolicy do zt 323 nie moge dostac
-
Przez Kubson04
Mam pytanie zakupiłem ostatnio prase do słomy fortschritt k442 i mam pytanie jaki
Wałek wom kupić di tej prasy bo słyszałem że zwykły wałek rurowy nie wytrzyma długo przy tej prasie, chodzi mi jaki typ wałka i jaka długość z góry dzięki za odpowiedź
-