Maciejlop

Wyrywanie przewodu z eurozłącza Fendt 612

Polecane posty

Maciejlop    0

Witam mam problem z ciągnikiem  model fendt 612, a mianowicie chodzi o to że po podłączeniu jakiejkolwiek maszyny do eurozłącza przewód jest  wyrywany, w czym może być problem ? Pozdrawiam 

AdeXZet    138

jeżeli wyrywa za każdym razem to złącze się wyrobiło, wymień

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez mlody5674
      Witam czy na 60 ha warto kupić fendt vario 716 ? Proszę o opinię 
    • Przez pedro2
      Witam.
      Mam do wymiany wieniec koła zamachowego, pytanie co z turbomatikiem? Muszę zdjąć koło zamachowe, a turbomatik bodajże na 32 śruby przykręcony do koła zamachowego... Czy po odkręceniu ich turbomatik zostanie w całości czy od razu spuszczać olej i rozbierać? 
      Czy zamawiać od razu uszczelniacze, duży oring i łożyska i wymienić bez względu na ich stan? Szczerze wolałbym uniknąć ingerencji w turbosprzęgło, jeśli ktoś ma to za sobą to proszę o rady na co zwracać uwagę i jak rozbierać żeby nie schrzanić. 
      Dzięki
    • Przez Roman2001
      Dzień dobry mam problem z moim fendem 310
      Fendt jest wkabinie nowego typu .problem polega mianowidcie na tym że znikneły mi półbiegi z wyświetlacz i nie można ich przełanczać.stało sie to w trakcie orki.wyszedłem na moment z traktora aby przestawić płóg a jak zaczełem dalszą orke maszyna wrzuciła najwyższy półbieg i sie zaczeło.komputer po odpaleniu pokazuje błąd 5.1.01.
    • Przez Hubison
      Chciałbym się poradzić jak ustawić stopki w sprzęgle suchym  w Fendt farmer 311 Lsa  
    • Przez Fed334
      Witam!
      podczas rozłączenia przedniego napędu, występuje szarpnięcie, rzucenie przednimi kołami w ciągniku.
      Także podczas hamowania, kiedy po zakończeniu hamowania i puszczeniu pedału hamulca(wtedy rozłącza się przedni napęd automatycznie) występuje szarpnięcie.
      załączenie napędu wygląda bez zarzutów.
      Co może być przyczyną?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj