-
Podobna zawartość
-
Przez Fed334
Witam!
podczas rozłączenia przedniego napędu, występuje szarpnięcie, rzucenie przednimi kołami w ciągniku.
Także podczas hamowania, kiedy po zakończeniu hamowania i puszczeniu pedału hamulca(wtedy rozłącza się przedni napęd automatycznie) występuje szarpnięcie.
załączenie napędu wygląda bez zarzutów.
Co może być przyczyną?
-
Przez Symbiota
Witam potrzebuje pomocy przy podłączeniu tura do ciągnika, może ktoś zna i mi wytłumaczyć, bo podłączam go na różne sposoby i ciągle coś nie tak, te 3 trójniki od rozdzielacza na dole były orginalne.
-
Przez Fed334
Witam!
podczas rozłączenia przedniego napędu, występuje szarpnięcie, rzucenie przednimi kołami w ciągniku.
Także podczas hamowania, kiedy po zakończeniu hamowania i puszczeniu pedału hamulca(wtedy rozłącza się przedni napęd automatycznie) występuje szarpnięcie.
załączenie napędu wygląda bez zarzutów.
Co może być przyczyną?
-
Przez marioc14
Witam
Mam problem z fendt serii 500 dokładnie model favorit 515. Po odpaleniu obrotomierz wskazuje wartość 9990 i wyskakuje błąd 5.1.80 czyli błąd czujnika obrotow silnika orientuje się ktoś jak go sprawdzić. Po pr,ekreceniu zaplonu wskazanie 0 po odpaleniu 9990. Dodam że zmierzyłem i napięcie dostaje 11,8 V. Jak sprawdzić czy to napewno czujnik uszkodzony ?
Pozdrawiam