John Deere 6910 niskie ciśnienie doładowania
Przez
bartek879, w John Deere 3x10-8x10
-
Podobna zawartość
-
Przez Mariusz0492
Witam nie dawni zakupiłem john deera 6150 r wszystko śmiga niestety podczas wciśnięcia blokady kół wyskakuje mi taki błąd a nie mam pojęcia gdzie znajduje się czujnik
-
Przez bartek879
Cześć,
w moim John Deere 6910 z pompą wtryskową LUCAS CAV DP200 brakuje trochę mocy i chciałbym podnieść dawkę paliwa. Która śruba służy do regulacji? Próbowałem wykręcić śrubę zaznaczoną na czerwono o pół obrotu, ale nie widzę różnicy. Ktoś z z Was regulował taką pompę? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
-
Przez maniek6414
Witam.
To mój pierwszy post bo nie mogę nic znaleźć w necie konkretnego. Mam poważny problem z JD 6910 2000 r. skrzynia AutoQuad II, gdyż nagle przestał jeździć. Po wybraniu biegu i ustawieniu rewersu do jazdy w przód lub do jazdy w tył ciągnik nawet nie drgnie, brzęczek piszczy i miga "N" na rewersie jakby był załączony postój. Bezpieczniki sprawdzone, znajomy elektryk nie wie co to może być. Sytuacja powstała nagle po tygodniowym postoju ciągnika. Pomocy bo czas ruszać w pole a tu nie ma jak.
-
Przez AdamAdamiak
Mam John Deere 6810 i pojawił się z dnia na dzień problem twardego pedału hamulca+ murga przy tym kontrolka od przedniego napędu. Pedał hamulca jest bardzo twardy że idzie go wcisnąć minimalnie tak jak w samochodzie osobowym gdy nie pracuje serwo. Jak już wcisnę ten hamulec to hamuje bardzo agresywnie. Od czego zacząć szukanie. Ktoś może przerabiał ten temat 🤔
-
Przez W1tcher
Witam ktoś z forum posiada Jasia serii 10 w 4 cylindrach najlepiej z turem na sprzedaż?
-