baton386785

Wyciek oleju z zaworu pod siedzeniem.

Polecane posty

baton386785    6

Witam.

Mam taki problem z tym zaworem pod siedzeniem. Dlaczego z tego miejsca co jest na zdjęciu, zaczął wydostawać się olej? Z pod tej śruby na płaski klucz.

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

920FA4A2-962B-42BD-AF21-072587277CC7.jpeg

akmaly    628

Zdjęcie? Jeśli chodzi o rozdzielacz hydrauliczny to zapewne oringi do wymiany i od razu uszczelnienia rurki pionowej wymień 

baton386785    6
2 minuty temu, akmaly napisał:

Zdjęcie? Jeśli chodzi o rozdzielacz hydrauliczny to zapewne oringi do wymiany i od razu uszczelnienia rurki pionowej wymień 

Właśnie wszystko jest nowe. Dzisiaj wymieniłem, i niestety nie pomogło. Leje się nadal. A może musi być ta zaślepka, mocno wbita?

Wiadomość z agroFakt.pl

akmaly    628
Napisano (edytowany)

Masz nieszczelny zawór - wymień go najlepiej albo oddaj do regeneracji 

Edytowano przez akmaly

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Mateusz0110
      Panowie niestety w moim MF 255 jest do wymiany pompa tak na 99 procent I gość który naprawia takie rzeczy mówił że u niego taka pompa po regeneracji 1300 zł na internecie ceny nowych pompa są w podobnych cenach pytanie lepiej zalozyc pompe po regeneracji czy kupić nowa pewnie chinska
    • Przez paweleekkk
      Witam potrzebuje porady w sprawie demontażu silniczka wycieraczek mf 675 i pokrewne.  Pali bezpiecznik od wycieraczek na krótko też nie działa kable robią się gorące, zapewne spalił się silniczek i tu jest problem jak go wyjąć?  Może ktoś robił i podpowie jak się do tego dobrać?  Od góry dwie śruby da radę odkręcić ale trzeciej nie ma szans czy element kabiny nad przednia szyba się demontuje? Wtedy było by łatwiej 
    • Przez biszu
      Kupiłem mf 698t z turbina i chce z robić pełny serwis traktora. 
      Jaki olej do silnika ;
      Schell rimula 10w40 r5m 
      Schell rimula 15w40 r4e/L
      Skrzynia biegów to nie mam pojęcia. 

• Przez biszu
      Witam. 
      Potrzebuję książki do mf 698t.
      I szukam właścicieli o to tego modelu bo mam kilka pytań. 
    • Przez Artur9494
      Problem rozwiązany
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj