JCB 536-70 problem z hydraulika i lokalizacją filtrów.
Przez
Soolider123, w Samojezdne
-
Podobna zawartość
-
Przez Osa
witam mam problem z tą ładowarka a mianowicie olej hydrauliczny się przegrzewa i przestaje działać ramię gdy dodasz gazu ruszy ale na zimnym wszystko działa ok co może być przyczyną ?
-
Przez SneakY94
Witam, merlo p40.16k slabo jedzie do przodu, trzeba dac duzo gazu aby ruszyla ale i tak jedzie slabo. Po przekreceniu przełącznika w tryb awaryjny ladowarka jedzie jak szalona. ktoś się spotkał z czyms podobnym? Poszukuję także mechanika do merlo Północne Mazowsze(Przasnysz, Mława, Ciechanów) moze ktoś kogoś zna i jakąś firmę która regeneruje hydrosaty ktoś poleci? z Góry dziękuję
-
Przez koyack
Witam wszystkich serdecznie. Szukam pomocy od kogoś kto być może miał taki sam problem jak ja. Mianowicie jestem posiadaczem ładowarki teleskopowej jcb 531 70 agri z 2010r z silnikiem 74.2 kw. Pompa wtryskowa rotacyjna delphi. Ładowarka nie chce wchodzić na obroty. Dochodzi do max 1500 i nic więcej. Ale do tych obrotów chodzi normalnie czyli ma siłę równo pracuje i prawidłowo zapala. Jakiś czas temu miala tylko problem z gasnieciem ale po wyczyszczeniu zaworu od gaszenia było ok. Co może być przyczyną nie wchodzenia na obroty?? Dodam że filtr paliwa nowy. Sprawdzone wszystkie węże czy nie łapie powietrza. Brakuje mi pomysłu co to może być a jak wiadomo wyciąganie pompy z tej maszyny nie należy do najłatwiejszych. Za wszystkie rady serdecznie dziękuję.
-
Przez Sokol2
Witam, chcę kupić ładowarkę ogólnie najbardziej pasowała by mi 735 lub 731 lub 633 z silnikiem 120km... Ale trafiła mi się 1235s w super stanie technicznym za 140 brutto 4500 godzin. Byłem oglądać z mechanikiem który się na tym zna i nie miał się do czego przyczepić... Jest to maszyna typowo na budowę wysięgnik 12 m a ja chce do gnoju itp... jest tam kilka spraw po pierwsze silnik 85km wydaje mi się ze za mały do maszyny tych gabarytów szczególnie jak łyżko krokodylem obornik z głębokiej ściółki bedzie wybierać... Druga sprawa 3 sekcja do chwytaka czy krokodyla w osobnej dźwigni strasznie nie poręczne... Trzecia długość maszyny z osprzętem to 7m dużo w ciasnych miejscach szczególnie te wystające łapy będą przeszkadzać... Drugie i Trzecie to jeszcze ale głownie chodzi mi o ten silnik jak to wyjdzie w trudnej robocie w błocie po kolana i zbitym gnoju co sądzicie o tym?
-
Przez Bumber19
witam mam problem z moją ładowarka Manitou mlt 735-120 z silnikiem Mercedes. ładowarka ma problem z odpalaniem a na zimnym silniku już nie wspomnę jaka może być przyczyną i jak to naprawic?
-