Nowa przyczepa dwuosiowa mniej znanej firmy
Przez
toof, w Pojazdy transportowe
-
Podobna zawartość
-
Przez Arturo1610
Witam. Mógłby mi ktoś zrobić zdjęcie tabliczki znamionowej w przyczepie d 732/3. moja gdzieś zaginęła i chce zamówić nowa ale nie wiem jaka powinna być i co tam jest dokładnie wybite.
-
Przez Kartoflorz
Witam, zwracam się z zapytaniem do was jakiej firmy polecacie skrzynię ładunkową do przyczepy Autosan D55??? Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem wymiany ponieważ zależy mi na dolnym otwieraniu, a aktualnie mam oryginalną i przeróbka wychodzi mało opłacalnie (dużo roboty a efekty mierne). W okolicach Bydgoszcy jest kilka firm i czy ich produkty są warte uwagi, godne polecenia ??? Na co zwracać uwagę ??? Sugestie uwagi mile widziane.
-
Przez Pabliww
Cześć, stoję przed wyborem przyczepy na ten sezon. Myślę nad przyczepami z ładownością 13t+. O nowych to nawet nie myślę bo trzeba sobie liczyć 2x więcej jak za odbudowaną. Myślałem nad firmą z Koluszek i z Szręńska. Może kogoś jeszcze polecicie?
-
Przez Hinco
Czy teraz można zarejestrować jednoosiówke SAM do traktora? Bo kiedyś ojciec zrobił do samochodu i problemu nie było, a jakby sie dało traktorową rejestrnąć byłoby miło..
-