Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

😂

Też bym był za tym gościem ale Rosja to sztuczny twór największy kraj świata a ludzi mieszka tam tyle co w Bangladeszu czyli na powierzchni małopolski 

Rosja do likwidacji trzeba temu tworowi pokazać co to prawdziwy ruski mir Ukraina tego nie zrobi bo jej zachód nie pozwoli trzeba wspułpracy z indiami Chinami polska musi być wielka w zasięgu od morza do morza po Moskwę 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Norman napisał:

@jacor73 Wrzuciłem zdjęcie i link str. 291 także można znaleźć, a czy na wszystkich składach tak wygląda to nie wiem. Mocznik też w białych workach bez nadruków często spotykany.

https://www.olx.pl/d/oferta/polifoska-7-npk-nowosc-CID757-IDW2T3l.html

Screenshot_2023-06-29-19-14-36-537-edit_pl.tablica.jpg

Swego czasu ludziska nakupili "polifoski" z napisem tylko, ale jak rozsiewali to za rozsiewaczem świata nie było widać. A prawdziwy towar polifoski rozsypuje się prawie bezpyłowo.

Opublikowano
3 godziny temu, Zodiax napisał:

Też bym był za tym gościem ale Rosja to sztuczny twór największy kraj świata a ludzi mieszka tam tyle co w Bangladeszu czyli na powierzchni małopolski 

Rosja do likwidacji trzeba temu tworowi pokazać co to prawdziwy ruski mir Ukraina tego nie zrobi bo jej zachód nie pozwoli trzeba wspułpracy z indiami Chinami polska musi być wielka w zasięgu od morza do morza po Moskwę 

Mylisz się Bangladesz ma 140 tys km2 więc tyle co prawie 1/3 Polski i prędzej ten Bangladesz zniknie niż Rosja

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, Zodiax napisał:

Wsie w doma? 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, tommy66692 napisał:

Mylisz się Bangladesz ma 140 tys km2 więc tyle co prawie 1/3 Polski i prędzej ten Bangladesz zniknie niż Rosja

Z tą wielkością masz rację i o znikaniu rosji jako kraju ziem też przyznaje rację ale co do ludności rosji już nie byłbym tak pewny

Rosjan i ludność rosij zastąpią inne państwa jak Chiny Indie Pakistan i Bangladesz bo jakim prawem ruski mir ma panować na takim obszarze ? Nawet broń ich nie uchroni prędzej czy później ten umysł ruskich mózgów zostanie wchłonienty przez bardziej inteligentna rasę  

Opublikowano (edytowane)

Tyle czasu panował to i dalej będzie panował. Skąd wziąłeś te farmazony?? 

Chiny nie wejdą, słyszałeś ze tam są jedynie kanadony plemnikobójcze?? Sprzedaż innych jest zakazana. Coś nie coś mówi to. 

Edytowane przez Tomek90
Opublikowano
Przed chwilą, tommy66692 napisał:

Ogólnie Rosja to wielki kraj obszarowo i nigdy nie brakowało tam także mądrych ludzi, naukowców itp. ale system tak zdusił ich od pokoleń że zdrowo myślący człowiek nie chce tam żyć 

Częściowo tak, ale częściowo dusi klimat w jakim muszą żyć. 

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie to wiadomo że u ruskich bida od pokoleń ale co nas to obchodzi chcą to tak maja i tyle, tak samo u naszych "braci"ukraincow ich cyrk ich małpy 

3 minuty temu, Tomek90 napisał:

Częściowo tak, ale częściowo dusi klimat w jakim muszą żyć. 

Klimat komuny i dyktatu, reszta do obejścia Kanada ma podobny klimat fakt jest ich 1/4 ale żyją jak ludzie. Z czego w Kanadzie na większej części kraju mają gorszy klimat do życia bo u ruskich część europejska jest git do życia 

Edytowane przez tommy66692
Opublikowano
2 minuty temu, tommy66692 napisał:

Ogólnie to wiadomo że u ruskich bida od pokoleń ale co nas to obchodzi chcą to tak maja i tyle, tak samo u naszych "braci"ukraincow ich cyrk ich małpy 

Klimat komuny i dyktatu, reszta do obejścia Kanada ma podobny klimat fakt jest ich 1/4 ale żyją jak ludzie 

Właśnie w Kanadzie nie wszędzie jest kolorowo, zapomniałem wspomnieć. 

Opublikowano (edytowane)

Kanada jak Kanada ale USA granicza z Rosją więc są w sumie sąsiadami 😁

A wiadomo jak sąsiadowi się paki na podwórku to nawet jak z nim źle żyjesz to mu pomożesz 

Edytowane przez tommy66692
Opublikowano
Zodiax napisał:

Też bym był za tym gościem ale Rosja to sztuczny twór największy kraj świata a ludzi mieszka tam tyle co w Bangladeszu czyli na powierzchni małopolski  Rosja do likwidacji trzeba temu tworowi pokazać co to prawdziwy ruski mir Ukraina tego nie zrobi bo jej zachód nie pozwoli trzeba wspułpracy z indiami Chinami polska musi być wielka w zasięgu od morza do morza po Moskwę

a po wuj nam by to było? duże terytorium to dużo mniejszości etnicznych, tylko problemy z tym. poczytać forum to jest jazda zachód vs wschód Polski a pomyśl co by było gdybyśmy wrócili do granic po unii lubelskiej...

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, Korbol napisał:

Składałem w Styczniu. Chociaż i tak mówili że to mi nic nie da, bo mam umowę podpisaną do stycznia 2025 z gwarancją ceny

też mam chyba umowę z tauronem , a gdzie to się składa 

Opublikowano
1 godzinę temu, seba836 napisał:

też mam chyba umowę z tauronem , a gdzie to się składa 

tam gdzie masz swój oddział, ja to musiałem powiat obok jechać. Mam prąd w enei

Opublikowano
3 minuty temu, Korbol napisał:

tam gdzie masz swój oddział, ja to musiałem powiat obok jechać. Mam prąd w enei

Kurde to strasznie daleki wyjazd powiat dalej no no niektórzy na tym forum poza obręb obory to już za daleko 😅

• Haha 2
Opublikowano

Ja tam od 2009 jestem właścicielem i jeszcze mam prąd na ojca. Jakoś nie chciało mi się za to zabierać ale muszę w końcu to zrobić bo ojca już pięć lat jak nie ma na tym świecie. Ale do niczego mi to nigdy potrzebne nie było. A po tych durnowatych urzędach energetykach nie chce mi się chodzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v