Gość

Polityka okiem rolnika 2023

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Ulman    5834
Napisano (edytowany)

kółeczko to jest na drzwiach damskiego WC 🤣

Skąd ten cytat o nielubianym Tusku? Możesz dać link?

EDIT - już znalazłem - tekst z maja 2014  Donald Tusk najbardziej NIELUBIANYM POLITYKIEM według czytelników SE.PL! Zobacz wszystkie wyniki rankingu! - Super Express - wiadomości, polityka, sport

Ty to robisz z premedytacją czy z głupoty?

Edytowano przez Ulman

Kazdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania nie ma i problemu

mirro    6716
7 godzin temu, dysydent napisał:

tak se zajrzałem po pięciu godzinach  Wy jeszcze ten napinacz wymieniacie? ja bym już cały silnik wymienił za ten czas tylko nie miał bym czasu tego pisać bo byłbym na jeździe próbnej xD

Norma wymiany modułu napędowego w Leopardzie 2 , w szczerym polu jest 40 minut. Tak że tu wymiana rolki widać jest bardziej skomplikowana.😂

witejus    8741
11 godzin temu, racyl napisał:

Zdjęcie

Gdyby tak było to onety , tefałeny , wybiórcze , pokazywałyby i trąbiły o tym na 4 strony świata🤣

Ulman    5834

Gdyby tak nie było to nie musieliby utajniać. W Katyniu mieli   wystartować z kampanią Lecha i tak jak było na stenogramach - mieli próbować do skutku. Jeśli Lech gadał z Jarkiem parę minut przed ładowaniem to o czym gadali? O tym jak się miewa seniorka albo czy kot się wyspał?

DTaras    2021
mirro napisał:

Norma wymiany modułu napędowego w Leopardzie 2 , w szczerym polu jest 40 minut. Tak że tu wymiana rolki widać jest bardziej skomplikowana.😂

Raz żem widział ten pack... To Ci poem żę bym takich szczegółów jak rolki to w polu nie robił...

Ulman napisał:

Gdyby tak nie było to nie musieliby utajniać. W Katyniu mieli   wystartować z kampanią Lecha i tak jak było na stenogramach - mieli próbować do skutku. Jeśli Lech gadał z Jarkiem parę minut przed ładowaniem to o czym gadali? O tym jak się miewa seniorka albo czy kot się wyspał?

O tym co ma ma tam chrzanić przed widownią czyli przynajmniej pośrednio o musie lądowania ale xuj, znaczy Jarosław, to wi bo pewności co do tej rozmowy iż się odbyła tak naprawdę niema.

Ulman    5834

O ile pamiętam to sam Jarosław przyznał ze była więc jest to poza dyskusją.

witejus    8741
21 minut temu, Ulman napisał:

parę minut przed ładowaniem

w szyję?

jacus    3174

10 sie zbliza-jak co miesiac.....

rozmowa byla- nagrania maja zarowno rosjanie jak i amerykanie, jesli do dzisiaj w poufnej rozmowie nie zostaly ujwanione to widzocznie nic tam nie ma.. ewentualnie ta na 1% prawdopodobienstwa czeka na odpowiedni czas.

buk, humor ,seks ,rokendrol.

witejus    8741
2 minuty temu, jacus napisał:

nagrania maja zarowno rosjanie jak i amerykanie

Jakby rosjanie mieli to już od co najmniej kilku lat byłaby publiczną🤣, czekają aż Kaczyński zemrze?😂

jacek1296    1787

Mają, mają. Tylko pis idzie grzecznie na łańcuszku i tego nie wyciągają. Jak każdy "hak", czeka na swój czas.

jacus    3174

bardzo watpie-o czym waznym mieli rozmawiac ? w sobote rano ? pewnie dzien wczesniej sie widzieli...myslicie ze byli tacy glupi zeby przez telefon nad rosja rozmawiac o waznych sprawach ???

prezydent pochlal, spoznil sie na odlot, pilotowi rozum odebralo, lotnisko to bylo pastwisko, wyczieczka byla zle zorganizowana , przyszla mgla, zaloga byla niedouczona,nie znala jezyka.

tyle w temacie...

buk, humor ,seks ,rokendrol.

witejus    8741
4 minuty temu, jacus napisał:

bardzo watpie-o czym waznym mieli rozmawiac ? w sobote rano ? pewnie dzien wczesniej sie widzieli...myslicie ze byli tacy glupi zeby przez telefon nad rosja rozmawiac o waznych sprawach ???

Dokładnie

19 minut temu, jacek1296 napisał:

Mają, mają. Tylko pis idzie grzecznie na łańcuszku i tego nie wyciągają. Jak każdy "hak", czeka na swój czas.

Nie powtarzaj tych tefałenowskich bredni.

Dublin    225

Nieprzypadkowo opozycja pojechała innym samolotem nie tym.

Zamiast lajka oddaj głos na Pana Jarka

mirro    6716
1 godzinę temu, jacus napisał:

A ja myślę, nawet pewien jestem że tak. I nic się nie zmieniło do tej pory, poza tym że nasi nie latają nad Rosją.😂 Mógłbym przytoczyć jaja z przed dwu tygodni, w wykonaniu SOP w sprawie gdzie kto i kiedy ma startować na Ukrainę, Powiem tyle, albo ktoś tam będzie odbierał telefony co ma trochę oleju w głowie, albo szkoda trzymać cokolwiek w tajemnicy. 😂

Bogdan_ja    3349
2 minuty temu, Dublin napisał:

Nieprzypadkowo opozycja pojechała innym samolotem nie tym.

Co ty godasz lorowiaczek samolotem się lata a nie jeździ... To nie som owiecki 🤭

Dublin    225

Zamach był na prezydenta tylko Matka Boska czuwała nad Panem Jarosławem Kaczyński aby uratował Polaków przed szatanem przebranym za lgbt i w szaty oPOzycyji.

• Haha 2

Zamiast lajka oddaj głos na Pana Jarka

mirro    6716
Przed chwilą, Dublin napisał:

ylko Matka Boska czuwała nad Panem Jarosławem Kaczyński aby uratował Polaków przed szatanem przebranym za lgbt

Faktycznie tylko Jarosłąw LGBT, może nas uchronić przed LGBT.🤣

• Haha 2

ws71    1915
1 godzinę temu, witejus napisał:

Dokładnie

Nie powtarzaj tych tefałenowskich bredni.

Jeżeli taka rozmowa sie odbyła i ją Rosjanie przechwycili to będą siedzieć cicho[oni mają czas] zauważ że Sowieci byli mistrzami w umiejscawianiu ludzi w kręgach władzy[tzw agenci wpływu] i sobie o nich przypomną w odpowiednim czasie ,okolicznościach. Zresztą wszyscy związani z tematem naszych archiwów że wiekszość haków, teczek leży w Moskwie i nasi doskonale zdaj sobie z tego sprawę

Gość   
Gość
4 minuty temu, Dublin napisał:

HqtBBt3.888.mem.jpeg

Lemik idź już do tego tartaku pajacu

witejus    8741
1 minutę temu, ws71 napisał:

Jeżeli taka rozmowa sie odbyła i ją Rosjanie przechwycili to

To już dawno by ją rozgłosili na cały świat, na co czekają ?jak Jarosław zemrze czy PIS przegra wybory?

Bogdan_ja    3349

Po co, przecie jarek to ruski agent z macioro na czele... Swego bedo topić 🤔

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
    • Przez tomek1974
      Jak to przejdzie to Polska będzie ratować niemiecką gospodarkę naród wiedział jak głosować .
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj