Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

@hubertuss  żetak zapytam, jest już KPO czy Donek zrobił ciebie w uja?   :P

Bez przesady ,miesiąc przed wyborami Tusek mówił to co wszyscy chcieli usłyszeć , pomijając fakt, że w większości to taka przenośnia lub parabola.

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

@hubertuss  że tak zapytam,    :P  jest już KPO czy Donek zrobił ciebie w uja?   :P

Będzie. Czekaj niech się rząd ukonstytuuje. Że tak zapytam Tusk teraz jako kto tam ma pojechać z jakim mandatem? Będzie wam łyso jak te kasę załatwi choć pis będzie bruździł.

5 minut temu, thor1984 napisał:

to tak samo jak nie ma dowodów na zamach w Smoleńsku a jednak był 

Chyba na ciebie się ktoś zamachnął i klepki się przestawiły w głowie.

2 minuty temu, dsbh napisał:

Gdyby ci ktoś kazał skoczyć w ogień lub z przepaść posłuchał byś go ?

Gdzie ja pisałem, ze ktoś coś komuś kazał.? On radził jako członek rządu odpowiedzialny za rolnictwo. Radził w złej woli. Robił rolników w uja świadomie. Gdybyś komuś radził by skoczył z dachu miał byś wizytę u prokuratora. Rozumiesz? 

Opublikowano (edytowane)

Teraz to już kłamiesz nie mówił nikt, że 48 godzin po wyborach będzie kasa. To jest po prostu wasz skowyt. Wymyślacie dziwne historie ,że niby obiecali i żądacie natychmiastowego spełnienia. Słychać wycie znakomicie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

O to, że ludzie wierni PiSowi zagłosowali na taką szmate ... Grodzki może i brał te koperty, ale to jest nic w porównaniu z żerowaniem na chorych dzieciach ...

Nie wiem, nie znam gościa ani  nie wiem co on tam przeskrobał

Opublikowano
2 minuty temu, andrzej78 napisał:

Bez przesady ,miesiąc przed wyborami Tusek mówił to co wszyscy chcieli usłyszeć , pomijając fakt, że w większości to taka przenośnia lub parabola.

A to blokowanie funduszy unijnych przez opozycje to też była przenośnia ?

Pytanie ogólne.

Co opozycja zrobiła dla społeczeństwa PL w UE ? Nie dla polityków, tylko dla zwykłych ludzi. Bez mieszania w to Pis.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Czyli w uja zrobił ludzi, sorry,  48 godzin po wyborach miała być kasa.

ale kasa jest, jednemu niespodziewanie po wyborach wypłacili za dach, drugiemu mleko skoczyło o 10 gr 😄

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Teraz to już kłamiesz nie mówił nikt, że 48 godzin po wyborach będzie kasa. To jest po prostu wasz skowyt. Wymyślacie dziwne historie ,że niby obiecali i żądacie natychmiastowego spełnienia. Słychać wycie znakomicie.

Nie kłam!!! teraz odwracają kota ogonem.

https://wiadomosci.wp.pl/tusk-juz-nie-spelnil-obietnicy-poslanka-go-broni-to-byla-przenosnia-6952867779697568a

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Jeszcze kurz nie opadł po wyborach  a jedni na drugich już napierd@!%*ą  kto przez kogo przegrał wybory... za miesiąc bedzie siwy dym, ostry cień mgły, Giertych chce rozliczyć PIZ, porachunki  z przeszłosci, zrobi sie grubo

• Like 1
Opublikowano

Donek co ty na to powiesz .

Czy Pani Holland zrobi  o tym film ?.

Nagród nie dostanie bo o tym niedobre mówić oj nie dobre .

Swoją drogą, jestem ciekawy gdyby taka akcja w wykonaniu policji miała miejsce w Polsce, ilu by się tutaj rozwrzeszczalo i piętnowało funkcjonariuszy?

Polacy chcą ,to będą mieli na własne życzenie tego co nie mieli zaś zachodni koledzy mają .

Wkrótce w kraju rudego będzie to samo ?.

Strzelanina w Brukseli. Nie żyje dwóch Szwedów, sprawca zastrzelony przez policję

Belgijska policja zastrzeliła sprawcę poniedziałkowego ataku w Brukseli. Uzbrojony w karabin mężczyzna - nielegalny imigrant z Tunezji - zabił dwóch Szwedów. W mieście wprowadzono najwyższy poziom zagrożenia terrorystycznego. Nie jest jasne, czy atak miał związek z wydarzeniami w Izraelu i Strefie Gazy

Do ataku doszło w poniedziałek wieczorem. Uzbrojony napastnik zastrzelił dwie osoby – obywateli Szwecji, trzecią ranił. Prokuratura od początku traktowała atak jako akt terroryzmu.

https://www.pap.pl/aktualnosci/dwaj-szwedzcy-kibice-zastrzeleni-w-brukseli-wladze-wprowadzily-najwyzszy-poziom

Zamachowiec-dżihadysta, który zabił dwóch szwedzkich kibiców w Brukseli, zmarł w szpitalu

45-letni Tunezyjczyk, który w poniedziałek wieczorem zastrzelił w Brukseli dwóch szwedzkich kibiców piłkarskich, a trzeciego ranił, zmarł we wtorek szpitalu - podał portal informacyjny 7sur7.

Wcześniej rozgłośnia radiowa RTBF, powołując się na władze, potwierdziła, że zatrzymany i "zneutralizowany" mężczyzna to poszukiwany zamachowiec.

Według różnych źródeł policja wciąż poszukuje wspólnika dżihadysty, który filmował atak.

"Nie możemy wykluczyć możliwości współudziału" - powiedziała minister spraw wewnętrznych Annelies Verlinden, cytowana przez belgijskie media.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Strzelanina-w-Brukseli-sa-ofiary-smiertelne-Niewykluczony-aspekt-terrorystyczny-8630736.html

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Czyli w uja zrobił ludzi, sorry,  48 godzin po wyborach miała być kasa.

Ja pier...pier**lą na pisiorow itd. Kto na tych dzb...ów jak Petru, Giertych, Pawlak ...głosował 🤦‍♂️ Ludzie co z wami...tyłu młodych fajnych nowych ludzi było do wyboru.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Sam pokazałeś żeś forumowy trol PO.   xD

A Ty pokazałeś żeś PISowski beton bo jeśli ktoś jest przeciw pisowi to zaraz musi być peowiec. 

Desperat zluzuj majty bo po tych wyborach wszystkich zwolenników PiSu bardz cisną. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v