Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Leszy napisał:

12 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Kurła musita tak szybko nabijać te posty ?🫤 ja rano do bydlaków musze chodzić, teraz dopiero siedzę przy herbacie i czytam i czytam i czytam... Zaraz trza dalej iść jałówką dać żreć 

To nie można wszystkiego na raz zrobić? 

Rano wstaje i idę do krów, krowy ogarnę to idę napić się herbaty i coś tam przegryźć, później idę do jałówek, na końcu jeszcze do krów zajrzeć, dościelić jak gdzieś potrzeba i dopiero idę na śniadanie 🙃

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Są dwie bardzo duże przeszkody

1. Musiałbyś się ze mną spotkać ( 🍌 bez podtekstów) żeby odebrać

2. Mieszkam daleko🤭

I ogarnął byś mu wiedząc że sobie zboze wygniecie? 

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

To może dziś błotniki przyniesie 

Od trzydziestki? Pohandlowales i temu nie montujesz?

Opublikowano

pozno wstalem wiec nie wiem czy byl przymrozek,ale watpie... juz i tak warzywa slabo rosna, slnecznik nie powschodzil tak smao jak ogorki, marchew i pietruszka chyba do przesiania.. za to cebula rosnie pieknie-pewnie tania bedzie😂. kapuste robaki zjadly.

3 godziny temu, malaczarna napisał:

Bida z nędza to dojenie. Dudek od 5 rano wali w szybę któryś dzień z kolei

mnie tez obudzily o wschodzie slonca jakie sptaszyska...

2 godziny temu, malaczarna napisał:

Woli córkę tylko żeby nie była tak wredna jak matka

moje nie sa.

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna gdzieś ktoś armatkę hukową uruchomił.

Wprawdzie przytłumiony dźwięk ale trochę irytuje.

Nie wiem czy kto w kukurydzy czy na stawach kormorany płoszą.

w tamtym roku to wieczorami strzali seriami. jak na wojnie sie czulem

2 godziny temu, malaczarna napisał:

Jeszcze na ryby zwiał 

to zly znak...ja ze swoja to wszedzie jezdze. dzsiaj juz sprawdza gdzie by pojechac....

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Się różnie ratujemy.

Ja uciekam motorem😄

ja sam to tylko do pola. do glowy by mi nie przyszlo gdzies samemu jechac..

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

I ogarnął byś mu wiedząc że sobie zboze wygniecie? 

Od trzydziestki? Pohandlowales i temu nie montujesz?

Codzień robi przy oborniku przy krowach

Kierunkowskazy po obrywały to błotniki skończyły by tak samo 

21 minut temu, malaczarna napisał:

Chyba mleko spadło znowu

Coś tak

Powoli się wszystko stabilizuje 

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

gregor Ty blacharz dobrze to ogarnąłem 😛

IMG_4547.jpeg

Obore zalejesz 

Blacha z połyskiem to woda szybciej płynie 

Ja bym dał trójnik i jedną rurę do szamba na zewnątrz 

Opublikowano

Masakra ten wypadek pod Ostrowcem.

Cała rodzina z wesela wracała, 39latek z Mercedesa stracił panowanie i uderzył w nich.

Przeżył 15sto latek. Zginęło rodzeństwo, rodzice i dziadek

Opublikowano
32 minuty temu, Karol6130 napisał:

Codzień robi przy oborniku przy krowach

Kierunkowskazy po obrywały to błotniki skończyły by tak samo 

Coś tak

Powoli się wszystko stabilizuje 

Toć ją tylko żartuje. Ostatnio też się jedna za ciągnik wzięła ale Merlin ja uspokoiła 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, jacus napisał:

w tamtym roku to wieczorami strzali seriami. jak na wojnie sie czulem

Nie wiedziałem że taki dramat przeżyłeś. :P Ale co UPA czy SS? To by wiele wyjaśniało teraz w twoim zachowaniu.  :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
46 minut temu, radekz200 napisał:

gregor Ty blacharz dobrze to ogarnąłem 😛

IMG_4547.jpeg

Jaki ja tam blacharz, zwykły dziad bezrobotny na utrzymaniu konkubiny. Prawie jak Jacek tylko on na utrzymaniu żony i podatników. Masz dryg chlopie, jak cena mleka spadnie do poziomu ceny w rykach a będziesz chciał dorobić to zapraszam. Weźmiemy jakieś wyburzenia czy coś. Czemu tej rynny nie dałeś w kratkę tylko do środka?

37 minut temu, Agrest napisał:

Masakra ten wypadek pod Ostrowcem.

Cała rodzina z wesela wracała, 39latek z Mercedesa stracił panowanie i uderzył w nich.

Przeżył 15sto latek. Zginęło rodzeństwo, rodzice i dziadek

Dlatego trzeba żyć tak jakby każdy dzień miał być tym ostatnim...

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

ja sam to tylko do pola. do glowy by mi nie przyszlo gdzies samemu jechac..

Bo Ty... Ty jesteś jakiś dziwny..,😄

Opublikowano
11 godzin temu, Qwazi napisał:

Oczywiście można walczyć tak, jak Ty, ale ponosi się ogromne koszty tej walki. Sam dobrze to wiesz. To wyniszcza pewne wartości

Każda tragedia w życiu trwa tylko tak długo jak długo się o niej myśli

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Są dwie bardzo duże przeszkody

1. Musiałbyś się ze mną spotkać ( 🍌 bez podtekstów) żeby odebrać

2. Mieszkam daleko🤭

Spotkam się , w kominiarce najwyżej będę😛

Dojadę jakoś 

Opublikowano
19 minut temu, Desperado napisał:

Nie wiedziałem że taki dramat przeżyłeś. :P Ale co UPA czy SS? To by wiele wyjaśniało teraz w twoim zachowaniu.  :P

gdybym nie wychodzil  z piwnicy i bal sie wszystkego i wszystkich jak ty to moze bym sie bal .a tak to tylko ciekawosc kto i po co strzela. ja mieszkam vblisko lotniska wiec wszelkie nietypowe odglosy nie sa mi dziwne

17 minut temu, gregor1284 napisał:

Jaki ja tam blacharz, zwykły dziad bezrobotny na utrzymaniu konkubiny. Prawie jak Jacek tylko on na utrzymaniu żony i podatników. Masz dryg chlopie, jak cena mleka spadnie do poziomu ceny w rykach a będziesz chciał dorobić to zapraszam. Weźmiemy jakieś wyburzenia czy coś. Czemu tej rynny nie dałeś w kratkę tylko do środka?

Dlatego trzeba żyć tak jakby każdy dzień miał być tym ostatnim...

znowu bredzisz ??

ja dziecko normalnie pracuje ,mam gospodarstwo,swinie hoduje, siano susze . pszenice sprzedalem po 1400 a kukurydze mokra po 900 wiec moge sie z was ssmiac.

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Bo Ty... Ty jesteś jakiś dziwny..,😄

zaraz jade na odpust na bielanach a potem do ojcowa do jaskini lokietka..

ja po prostu dobrze zyje z zona... tyle i tylko tyle, ona jest mila dla mnie to ja dla niej.. 

nara do wieczora..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v