Chłoporobotnik

Pogoda rolnicza 2023 i nie tylko

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
marcin19071980    3400

Co tu się k.... dzieje?Jak bym wiedział że po napisaniu życzeń rozpęta się piekło to bym się wstrzymał

Łolek    10518
29 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Co chcesz tym udowodnić 

6465    10765

Marcin ja to już staram się tu coraz mniej udzielać. Bo robi tu się dno, jeszcze wodorostów tylko brakuje.

• Like 2

Wiadomość z agroFakt.pl

Krzysztof81    3106

Jest jeden plus dnia kobiet. Przez ostatnie 2 tyg w radiu cały czas mówili o drogich warzywach a zwłaszcza papryki. Teraz mówią o dniu kobiet👍.

marcin19071980    3400
Napisano (edytowany)
7 minut temu, 6465 napisał:

Marcin ja to już staram się tu coraz mniej udzielać. Bo robi tu się dno, jeszcze wodorostów tylko brakuje.

No to tu jeszcze jest trochę starsza brygada.A co się będzie działo jak więcej młodych zawita.Katastrofa i Jacenty z torbami pójdzie bo kto zamieści reklamy na forum dla wściekłych psów.Chyba weterynarz jaki z reklamą środków usypiających

Edytowano przez marcin19071980
  • Like 2

Łolek    10518
22 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Moja żona jak sie poznaliśmy to powiedziała, że ona rzadnych walentynek, dnia kobiet czy innych głupot nie obchodzi a dzień kobiet to święto poniżające kobiety. 8 marca to "święto" wymyślone przez komunistów w imie "równości" a walentynki brzez kapitalistów żeby idioci wydawali kase, podobnie jak blackfridey i podobne aby jelenie wyskakiwały z kasy. Dlatego mamy teraz takich facetów jakich mamy.

To jest twoja żona i stosuj się do tego i nie narzucaj innym jak mają żyć i  myśleć 

• Like 2

HF86    8048

to I ja pojadę po kwiatki, ale doniczkowe 

Krzysztof81    3106
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

No to tu jeszcze jest trochę starsza brygada.A co się będzie działo jak więcej młodych zawita.Katastrofa i Jacenty z torbami pójdzie

Nie. Wręcz odwrotnie ponieważ młodzi są ogłupiani przez media. Napatrzą się jak jacenty kupuje na 30 hektarów nawigacje, nowe ciągniki, maszyny, co roku zmienia w opryskiwaczu cewki i komputer, do nasmarowania kombajnu wzywa serwis pomyślą że tak powinno wyglądać gospodarstwo(Nie pomyśli jeden z drugim że jego gospodarstwo jest pompowane z firmy, reklam a te wszystkie akcje serwisowe są w ramach promocji serwisu) i pędzą jak barany.

Znam jednego takiego, przejął gospodarstwo 7 lat temu, chwalił się jak to on pokaże wieśniakom jak sie gospodarzy, ponabierał kredytów, nakupował wszystkiego jak leci na prowy, młode rolniki itp. Dzisiaj mieszka w bloku, gospodarstwo poszło sie jebać. Pokazał wszystkim.

• Like 3
  • Thanks 1

PRIMO    7267
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Poranny wysyp męskich  dupowłazów.

Czyżby samotny jeździec?

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia kobiet dla wszystkich kobitek na forum. 🥰

image.png.dadbbae7394f978cd99126d60c2ef880.png

• Like 2

Krzysztof81    3106
3 minuty temu, Łolek napisał:

To jest twoja żona i stosuj się do tego i nie narzucaj innym jak mają żyć i  myśleć 

A bede pisał co chce, kiedy chce i co mi sie rzewnie podoba.   Widze niektórych ubodło ich pantoflarstwo.

• Like 3
  • Haha 1

Rolnik1973    14236

8:03

Cza wstać bramę otworzyć

Zjeść i POleniuchować dziś 

GRZES1545    7744
9 minut temu, Krzysztof81 napisał:

A bede pisał co chce, kiedy chce i co mi sie rzewnie podoba.   Widze niektórych ubodło ich pantoflarstwo.

Ale buc🤦‍♂️

• Like 2

Łolek    10518
6 minut temu, Krzysztof81 napisał:

A pisz, wali mnie to człowieku, 

Kto tu jest pantoflem ten co kupił żonie kwiaty czy życzenia czy ten któremu żona powiedziała że nie świętuję i jej nie kupił bo się gubię , co ty wiesz ludziach z którymi tu dyskutujesz, próbujesz narzucić swój tok myślenia wszystkim wokół zacząłeś od dnia kobiet przez Jacka doszedłeś do kogoś co zbankrutował każdy powód dobry żeby syfu narobić 

• Like 4

Qwazi    4984
11 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Masz takie prawo. Tylko pamiętaj, że jak pojedziesz do Anglii musisz jeździć po lewej stronie. Jeśli nie będziesz się do tego stosował będą Cię karać. Nikogo tu nie ubodło niczyje pantoflardtwo tylko Twoja ignorancja.

PS nawet się nie spodziewam, że zrozumiesz co napisałem. Pozostali koledzy zrozumieją 

A co do Dnia Kobiet to jest, tak samo jak walentynki świetna okazja do zwiększenia dbałości o nasze związki i nawet nie chodzi tu o kupowanie drugim połókom Bóg wie czego, tylko o samą pamięć

• Like 3

Krzysztof81    3106
6 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ale buc🤦‍♂️

Twoja kobieta tak do ciebie mówi czy tylko rodzice? A może nauczyciele? Podziel się ze wszystkimi.

• Haha 1

gregor1284    11272
Napisano (edytowany)
33 minuty temu, 6465 napisał:

. Bo robi tu się dno, jeszcze wodorostów tylko brakuje.

To tylko podkreśla poziom rolnikow 

Edytowano przez gregor1284

jajonasz    1254
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Twoja kobieta tak do ciebie mówi czy tylko rodzice? A może nauczyciele? Podziel się ze wszystkimi.

Krzychu wyluzuj, jeśli czujesz się taki niedoceniony w dzień kobiet, to będę pamiętał i złożę Ci życzenia 17 maja 

• Haha 4

Krzysztof81    3106
Napisano (edytowany)
7 minut temu, Qwazi napisał:

Masz takie prawo. Tylko pamiętaj, że jak pojedziesz do Anglii musisz jeździć po lewej stronie. Jeśli nie będziesz się do tego stosował będą Cię karać. Nikogo tu nie ubodło niczyje pantoflardtwo tylko Twoja ignorancja.

PS nawet się nie spodziewam, że zrozumiesz co napisałem. Pozostali koledzy zrozumieją 

A co do Dnia Kobiet to jest, tak samo jak walentynki świetna okazja do zwiększenia dbałości o nasze związki i nawet nie chodzi tu o kupowanie drugim połókom Bóg wie czego, tylko o samą pamięć

Zwłaszcza pisaniem na męskim forum gdzie ani jedna kobieta nie odpisała. Któryś zawołał poprzez "wołacza" @ to może któraś odpisze, bo jak na razie ani jedna sie nie śpieszy. Spróbuj jeszcze raz.

Edytowano przez Krzysztof81
  • Like 1
  • Haha 1

gregor1284    11272
30 minut temu, HF86 napisał:

to I ja pojadę po kwiatki, ale doniczkowe 

Pierwszy byłem!

20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopy rozładujta troche emocje 🙄😉

Wieczorem 

pawel885    2259
38 minut temu, marcin19071980 napisał:

No to tu jeszcze jest trochę starsza brygada.A co się będzie działo jak więcej młodych zawita.Katastrofa i Jacenty z torbami pójdzie bo kto zamieści reklamy na forum dla wściekłych psów.Chyba weterynarz jaki z reklamą środków usypiających

Jak była taka moderacja jak kiedyś  to te wszystkie aktywnerolniki czy fetorki napisali by 1 posta na rok 😁

• Like 1

Qwazi    4984
8 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Zwłaszcza pisaniem na męskim forum gdzie ani jedna kobieta nie odpisała. Któryś zawołał poprzez "wołacza" @ to może któraś odpisze, bo jak na razie ani jedna sie nie śpieszy. Spróbuj jeszcze raz.

No i nie zrozumiałeś jak przypuszczałem. Jakbyś trochę uważniej patrzył, to byś wiedział w jakich porach koleżanka tu zagląda 

• Like 1

Pafnucy12    4668
Napisano (edytowany)

Pafełek a czemu o mnie wspominasz?

Pafełek ty moderatorem zostań 😄

Edytowano przez Pafnucy12

Rolnik1973    14236

Bebech nakarmiony

Brama otwarta

Teraz czas POleżeć

Jak to dobrze rolnikiem być 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Rozmawiamy o ciekawych ofertach używanego sprzętu rolniczego na allegro, ale również bla, bla, bla, każdy wie o co chodzi 😉https://www.agrofoto.pl/forum/topic/292290-znalezione-na-allegro-i-nie-tylko-2022/
    • Przez paprykarz123456789
      Witam. Chciałem się zapytać doświadczonych jak poradzic sobie w przyszlosci sobie mimo paru chorób. Właśnie dostałem mlodego rolnika mam kilka chorób.
      Arytmia serca nieustanne problemy z układem pokarmowym oraz układem laryngologicznym. Chciałem się zapytać w jakim kierunku iść. Narazie kończę studia inne niż rolnicze.
    • Przez Ursuss12345
      Dzień dobry,
      sprzedam - zrywaną w sposób ręczny - aronię.
      Na plantacji nie były stosowane żadne nawozy itp.
      Aronia jest uprawiana w sposób ekologiczny, dlatego jest bardzo zdrowa To idealne rozwiązanie na rozmaite przetwory - jak choćby soki i dżemy
      Cena (do negocjacji) - odbiór w Skrzydlnej, Raciechowicach, Szczyrzycu, Dobczycach (i innych okolicznych wsiach).
      Ewentualnie odbiór też w Krakowie.
      Kontakt: 579-470-679 (gdybym nie odbierała, to proszę o sms-a)
      Pozdrawiam
    • Przez kuna9977
      Ile cenić za sprasowanie balota prasa case rb 344, 25 zł od sztuki dobra cena czy mało?
    • Przez mariusz1996
      Dzień dobry. Byłbym bardzo wdzięczny za wypełnienie ankiety
      https://docs.google.com/forms/d/1mT81KOKomesVFyqusdLhKqg0ZDfHOPlEx-f-GWAjAOM/viewform?pli=1&pli=1&edit_requested=true
      Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj