Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Jakieś tam widuje, a czy one biedne czy bogate to nie wiem.

wymagania toto mają że 🙉

Opublikowano
Łolek napisał:

Ło i o 

tu też nowa blacha?

Łolek napisał:

brakło blachy😉😆😆

taki ładny zabytek nie szkoda do skansenu było oddac

Chłoporobotnik napisał:

Jakoś tam idzie.

20230322_122925.jpg

ha myślałem że masz żółta 330

• Haha 3
Opublikowano
9 minut temu, Uziu92 napisał:

Spalanie w trasie przy delikatnej jeździe w 25 letnim TDI bez remontu pompy i wtryskiwaczy.

Kurla kiedyś to było, kiedyś to robili nie to co teraz😁

IMG_20230322_143918.jpg

Jak masz nie oryginalne koła to trochę przekłamuje spalanie ale i tak ten silnik tylko wąchał 

Opublikowano
19 minut temu, Uziu92 napisał:

Spalanie w trasie przy delikatnej jeździe w 25 letnim TDI bez remontu pompy i wtryskiwaczy.

Kurla kiedyś to było, kiedyś to robili nie to co teraz😁

IMG_20230322_143918.jpg

A dziś ekologiczna hybryda ponad 6l

Opublikowano
37 minut temu, hubertb napisał:

Jak masz nie oryginalne koła to trochę przekłamuje spalanie ale i tak ten silnik tylko wąchał 

Mój syn kupił kilka dni temu golfa 1,9 TDI 130 KM, to dzisiaj rano mi mówił, że wyszedł mu 4,3 l jeżdżąc koło komina. I to nie z komputera tylko z tankowania i przejechanych km na zbiorniku

Opublikowano
19 minut temu, Qwazi napisał:

Mój syn kupił kilka dni temu golfa 1,9 TDI 130 KM, to dzisiaj rano mi mówił, że wyszedł mu 4,3 l jeżdżąc koło komina. I to nie z komputera tylko z tankowania i przejechanych km na zbiorniku

A doliczył to co z dystrybitora ojca dotankował?😉

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

A doliczył to co z dystrybitora ojca dotankował?😉

Nie tankuje u ojca🤷. Chłopak ma 23 lata, ale honorny. Nawet jak mu się samochód spalił i chciałem dołożyć na drugi, to nie chciał wziąć. Od ponad dwóch lat już z nami nie mieszka. Wpada dość sporadycznie, bo mocno zajęty dzieciak

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertb napisał:

Kto to teraz posprząta ? 

Szukam chętnych 🧐

3 godziny temu, 6465 napisał:

Nie lepiej było jakim fajnym Ukrainką wynająć 🤔

🤷‍♂️

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Marku ile taki interes rozbiórkowy cię kosztował🤔

0

słownie zero złotych 

Ci co mi dachy zakładali zdjęli eternit i resztę ładowarką rozdupcyli a sprzęt ważył 10t i 10 m wysięgu to poszło ino myk 

Ale dachy to już suma z jedynką z przodu 

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakoś tam idzie.

20230322_122925.jpg

No jakoś 

IMG_20230322_145654.jpg

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, hubertb napisał:

XADO ANTYKOKS czyści pierścienie, wtryski, zawory XB40011 za 40 zł z Łódź /505704507 - Allegro.pl - (11253311545)

Spróbuj tym. Ja używam tego środka do czyszczenia części z nagaru np. końcówek wtrysków. 

to musi na jedno kopyto z preparatami do czyszczenia EGR robione bo porównywałem różne i zbliżone zapachy oraz efekty 

19 godzin temu, malaczarna napisał:

Teraz chodzi prawie jak szwajcarski zegarek

prawie robi więlką różnicę 

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

taki ładny zabytek nie szkoda do skansenu było oddac

do  pieca a nie do skansenu

7 godzin temu, gregor1284 napisał:

@radekz200 chłopie co Ty odstawiasz?! Media ogolnopolskie mowią ze Ty arke budujesz 🙆‍♂️

Arka Radka 🤪🤭

20 godzin temu, malaczarna napisał:

Czasem się zacina ale trochę smaru

takiego co @DANDYS na jakimś zdjeciu wrzucał kiedyś jako prezent na mikołajki ? 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v