Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

też tam masz siostrę ? no moja siostra cioteczna na jesieni kupiła tam mieszkanko

jeszcze się okaże że po rodzinie jesteśmy albo ŚWAGRY

No nie. Mam punkt w tych blokach, a siostra mieszka w osiedlu obok już 20 lat.

Opublikowano
12 minut temu, 6465 napisał:

Zmarźnie bo zima będzie wracać 🤷

Łeeeee tam...

No tera można po bycia pojechać...

Przed chwilą, Qwazi napisał:

teraz możesz i mój posiać

A to dobra. Zara bede...

Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Hubert pytanko odnośnie rozdzielacza ori od ciapka.

Jak podłoże grosza pod zawór bezpieczeństwa to poprawi jego reakcję bo u mnie trochę cięzej jak ma poderwać do góry to zawór przepuszcza odrazu🤔 

Latem musowo coś innego wyłożyć za miast Ori🤔

Pomoże a najlepiej jechać do kogoś kto robi hydraulikę siłowa i podbić ciśnienie do 160 bar w oryginale 135 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Ło matko...toć to katastrofa budowlana🙆...pytej Ryśka, gdzie mosz się zgłosić i co wypełnić 🤷

22 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ale oni piszą te artykuły. Wygląda, jakby była ogromna obława na kierowców samochodów, którzy nie trzymają rąk na kierownicy, a to nie jest karalne. Za takie coś mogą ukarać rowerzystę, bo on ma obowiązek trzymania rąk na kierownicy i nóg na pedałach🤦. Poza tym akcja niechronieni dotyczy pieszych i kierujących jednośladami. Nie ma w niej nic nadzwyczajnego. To samo co codziennie. Niektórzy dziennikarze to dramat🥴

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, 6465 napisał:

Nie lepiej było jakim fajnym Ukrainką wynająć 🤔

widziałeś Ty te bidne upainki w pl 🤔

Opublikowano
36 minut temu, Łolek napisał:

Było zakręcić butlę z gazem🤷‍♂️

Jesienią Zato 50wg było po 680zł zle brakło. W sklepach internetowych obecnie 950+. Lokalnie kupione po 836zł.

Koncerny położyły lachę na nasz rynek, podnieśli ceny niebotycznie. Nie walczą o klienta oferując jak w ubiegłych latach bonusy.

Niemiec na Ukrainie nas wyżywi.

20230322_123520_resized.jpg

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Było zakręcić butlę z gazem🤷‍♂️

Jesienią Zato 50wg było po 680zł zle brakło. W sklepach internetowych obecnie 950+. Lokalnie kupione po 836zł.

Koncerny położyły lachę na nasz rynek, podnieśli ceny niebotycznie. Nie walczą o klienta oferując jak w ubiegłych latach bonusy.

Niemiec na Ukrainie nas wyżywi.

20230322_123520_resized.jpg

Jak ludzie położyli lachę na to co politycy robią to co się dziwić. "A co my możem"

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v