Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ryki dołują a Rospuda się wznosi 🤣🤣🤣

Poza tym Filipów to kuźnia kadr dla koncernów. żadne tam Mlekpole czy Mlekovity !  Co ja się ostatnio dowiaduje ... młody mistrz produkcji w Bakomie asystujący najlepszemu mistrzowi, gdzie pierwsze szlify zbierał. Ano w Filipowie rozwijał swoje talenty !!! Teraz może się nimi dzielić ze światem a ludzie w całym kraju kosztować serków ze szczyptą magii z Filipowa !!!

Edytowane przez MlekpolLover
Opublikowano
4 minuty temu, MlekpolLover napisał:

Poza tym Filipów to kuźnia kadr dla koncernów. żadne tam Mlekpole czy Mlekovity !  Co ja się ostatnio dowiaduje ... młody mistrz produkcji w Bakomie asystujący najlepszemu mistrzowi, gdzie pierwsze szlify zbierał. Ano w Filipowie rozwijał swoje talenty !!! Teraz może się nimi dzielić ze światem a ludzie w całym kraju kosztować serków ze szczyptą magii z Filipowa !!!

Coś tu czuć jakaś ironię,sarkazm?

Opublikowano
14 godzin temu, mnemonic222 napisał:

Ceny srodków produkcji spadają ,to i cena mleka musi spaść i taki to KRYZYS. Mam nadzieje ze niebawem się to przełoży na cenę gotowych produktów na sklepowych półkach, żeby przeciętnego konsumenta było wreszcie stać na nabiał.

Jeżeli ceny żywności mają spaść to i wypłaty dla pracowników także powinny maleć.

Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał:

Coś tu czuć jakaś ironię,sarkazm?

Właśnie nie. Serio jest taki gość.

1 minutę temu, Lolek74 napisał:

Jeżeli ceny żywności mają spaść to i wypłaty dla pracowników także powinny maleć.

Może i powinny. Tylko, że rynek pracownika to nie rynek mleka. 

Opublikowano
41 minut temu, MariuszDe napisał:

Jeden błąd wygooglował i poprawił a drugi do tej pory nie wie o co chodzi😉 no ale nic trzeba akceptować go takim jakim jest😁

To płatne ruskie trole , co uciekły z łapanki na front podszywające się pod prawdziwych Polaków,. Oni nawet nie znają języka polskiego i uczą się na takich samych analfabetach albo od siebie nawzajem, a potem pytają "jakie błędy?" Ja tam czekam cierpliwie, już wujek wowa wie o ich zasługach, wcieli gdzie trzeba i wrócą do cyrylicy.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Xawier napisał:

Przy Twoich litrach byłbyś prawie średnim dostawcą, zadzwonić nie zaszkodzi. Ciekawe jak za marzec Intermilk wyjdzie? Oni do Trzebowniska też coś sprzedają aktualnie ale niewiele.

Sprzedają trochę do Mlekovity do Bierunia i wywożą niedużo na Niemcy oczywiście zadzwonić spytać się zawsze można 2lata temu przejęli Ostrowiec i to już jest niedaleko mnie.a za Marzec ile będzie to się dowiem 30lub 31,dużych obniżek raczej nie powinno być bo ta największa ,,trójca,,Mlekovita,Mlekpol,Polmlek zostawili bez zmian a oni niby tam średnia GUS biorą pod uwage

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
5 godzin temu, grzesiu napisał:

Skoro jesteś taki fachowiec analityk i wróżbita to powiedz mi dlaczego na dłuższą metę nie dało się utrzymać takich cen? Jak to powiadasz "rynek" musi się uregulować.  

Zapytaj swojego funfla mlekpolover. Loguje się z tego samego miejsca, może nawet mieszkacie razem, i coś więcej was łączy to  ci wytłumaczy.

• Haha 4
Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Dobre wieści są..🤔 Jest odbicie w Rospudzie.... Cena na luty marzec   pow. 24tys litrów 1,72 przy bialku 3,3 % i t 4,2  %... Przy lepszych parametrach  parametrach około  1,8 zł... 

Znacząca podwyżka 🤭🤣🤣🤣🤣 zara Ryki pokonane bedą😜

Kurła to i ja się zbliże do Ryk 😛 prawie 1,8 brutto mi wyjdzie a przedział 3-7 tyś 

Opublikowano
35 minut temu, Marcin441 napisał:

Raciąż to słabe rozwiązanie, ten z Lubienia Kujawskiego poszedł od  1 stycznia a 15 stycznia już żałował, to samo Mańkowo podskakiwał podskakiwał a teraz najchętniej by wrócił 

Piszę że Ganko poszedł do Raciąż tak mi się o uszy obiło. 

• Confused 1
Opublikowano
17 minut temu, mnemonic222 napisał:

To płatne ruskie trole , co uciekły z łapanki na front podszywające się pod prawdziwych Polaków,. Oni nawet nie znają języka polskiego i uczą się na takich samych analfabetach albo od siebie nawzajem, a potem pytają "jakie błędy?" Ja tam czekam cierpliwie, już wujek wowa wie o ich zasługach, wcieli gdzie trzeba i wrócą do cyrylicy.

Ty jestes doskonałym przykładem upaińskiego trola...

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
robert1226 napisał:

Coś się dzieje narazie nic nie mówią,  z tego co słyszałem to cygan do Raciąża idzie , a że do mlekovity przechodzą to pewnie o cenę chodzi bo sierpc nie błyszczy zabardzo

napisz do mnie pw

Opublikowano

Spokojnie ludziska. W taki wiatr nie idzie rowerem pedałować. Nie ma co się obrażać, raczej na obecną sytuacje nic nie poradzimy. Chyba, że ktoś ma ciekawe pomysły. 

ps. na rząd chyba nie ma co liczyć 😀😅

Opublikowano
1 godzinę temu, mnemonic222 napisał:

Wedle prośby. Иди ты на Киев 

Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Ja drukuje cennik dla mleczarni wedle twego rozumku... 🤣

A i faktury tyz 🤭

"" "A co to za różnica? Skoro żyjesz z czego innego,

Piotrek nie zrozumiesz tego do czasu  puki ktoś Ci dooopy nie złoi , czasem nauka bardzo drogo kosztuje,uwierz wiem co piszę" "" 

Mistrzu zgadnij kto to pisał te wyżej... 🤭🤣🤣🤣🤣🤣

Wedle wyszukiwarki af to ty jesteś mistrz tego byka na af... 🤣🤣🤣🤣🤣

Ogar nie myli się ten kto nic nie robi.

Różnica między nami jest taka , że ja gdy ktoś mi wytknie błąd pochylam głowę i to akceptuję a ty robisz wszystko żeby temu zaprzeczyć.

Opublikowano (edytowane)

Ja poprawiłem i niczego się nie wypieram...

sam walisz byki to nie szukaj zaczepki bo w temacie mleka to nie jesteś 🤷‍♂️

Ja nie pisze ze słownikiem ,mam,go wyłączonego bo mnie wnerwia i tyle ...

czego i gdzie ja się wypieram ?

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

Szkoda w ogóle z nim co kolwiek gadać on z innego nam wszystkim nie znanego świata nawet sam sobie cennik na mleko pisze Soltys48 daj spokój szkoda klawiatury.

Edytowane przez robert1226
  • Like 1
Opublikowano

człowieku o czym ty pierdaczysz jak pomylony 🤔

podaję aktualne ceny i wklejałem cennik i faktury i tego nie przeskoczysz ...jeśli z tym dyskutujesz to jesteś głupcem który udaje że nie widzi faktów 🤷‍♂️

z tym się  nie dyskutuje tylko przyjmuje do wiadomości ...naucz się tego w końcu dzieciaku .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v