-
Podobna zawartość
-
Przez PARDOMEK
Zgłaszam się z takim problemem przeprowadziłem ostatnio remont Perkinsa nowy. Wał nowe tłoki nowe cylindry panewki pierścienie nowa pompa olejowa zalana olejem przed zamontowaniem silnik przed rozebraniem umyty po rozebraniu umyty od środka wszystko złożone zawory ustawione w biegu zjechaliśmy silnikiem że skrzynią pierwsze odpalenie i wszystko w porządku pochodził z 2 godziny na wolnych obrotach więc postanowiłem się przejechać i przejechałem może 3 km i silnik stanoł na amen nie da się przekręcic wałem woda była olej nowy filtry nowe uszczelki nowe i nie wiem co mogło się stać może ktoś pomoże
-
Przez Mateusz100
Witam potrzebuję dokładne zdjęcia mechanizmu podnośnika tych wszystkich dzwigienek proszę o pomoc szybką.... rozebrałem to i powiedzmy ze złozyłem prawie dobrze bo jedna dzwigienka nbie jeżdzi po rolce tak jak powinna proszę o pomoc ursus c 360.
-
Przez Mateusz100
Witam chciałbym wymieni ć nowe tulejki na tym wale od podnośnika od ramion ursus c 360 i teraz pytanie czy jak go wyjmę z plecaka to wtedy obojętnie jak go włożyć z powrotem? Czy tam jest jakiś frez grubszy ząbek co ustala jak ma być włożony ? Bo n9ie chce tego wyciągać a potem źle złożę. Proszę o pomoc
-
Przez Szymek1234
Witajcie,podpowie ktoś coś na temat Silników po kapitalnym remoncie na wymianę starego do c330M.Moze ktoś przerabiał ten temat i może coś powiedzieć lub polecić jakąś firmę bądź odradzić takiego pomysłu.Z góry dzięki za pomoc.
-
Przez Wiola001
Mam Tura w C330 z siłownikami jednostronnymi i rozdzielaczem jednosekcyjnym na błotniku. Teraz mi się zapowietrzył. Może ktoś wie jak go odpowietrzyć?
-