Opinie Landsberg Servo 4 Vario
Przez
5120CASE5120, w Pługi
-
Podobna zawartość
-
Przez pupek
Poszukuje siłownika obrotu jak na załączonym zdjęciu lub wie ktos gdzie można zrobić jego regeneracje zaworu ktory jest integralną częścia silownika.
A może ktoś wie dlaczego nie chce wogóle obracać
-
Przez BELLAAGRO
Panowie pomóżcie gdyż nie mogę sobie poradzić z ustawieniem pługa. Pług jak na zdjęciach pracuje z fendt 716 com2 i przy obracaniu uderza kołem o ziemie, gdy skręcę łącznikiem tak żeby go można było obrócić to nie równo zbiera, wypadało by za każdym razem ściągać łącznik do siebie a przecież to można by oszaleć. Ramiona skręcone maksymalnie. Zastanawiam się czy można ustawić tą wieże, żeby obracać kołem do góry. Bardzo proszę o pomoc.
-
Przez Makis2111111
Witam otóż mam pytanie jak tu ustawić siłę ciągu w tym pługu
Tu jest tylko ustawianie szerokości roboczej siłownikiem, i dodam że jest też możliwość ustawienia szerokośći roboczej każdej skiby ale jak ustawić siłę ciągu??? Poniżej zdjęcia pługa
Jak by ktoś chciał zerknąć tu mam tu jakaś instrukcje niemiecka
450_0.pdf
-
Przez Sebastian_
Witam. Poszukuję pługa 4 skibowego obrotowego vario z przedpłużkami i kółkiem w środku pługa. Do ciągnika 115km (claas arion 510). Ziemie bardziej piaszczyste i część gliniastej. Budżet do 40 tyś. Czekam na wasze propozycje. Zastanawiam się nad rabewerk albatros V 120 M IV, Lemken variopal 140. Pługi z przedpłużkami. 115km wystarczy na taki pług ?.
-
Przez domanpower
Chcę kupić nowy obrotowy pług 4-skibowy na Młodego Rolnika, polski lub zachodni. Budżet max 60 tyś ale wolałbym coś sporo tańszego.
Ciągnik to T5 110km,rozstaw opon to ok 210mm ,opony tył 420/85 r 34
Tereny u nas są płaskie, 5-6 klasa. Chciałbym żeby pług był lekki, na zabezpieczeniu zrywalnym.
Pług musi zakrywać koło tj. jadąc kołem przy samej miedzy ma ładnie odorywać za nim, czyli 45cm na skibe ?.
Każdy dealer proponuje mi co innego- Agro masz pol, Akpil md ,Sukov, Kuhn,Overum.
Ktoś mi mowił ze akpil lekko idzie w polu i Sukov, Wole mieć trochę zapasu mocy
Liczę na pomoc. Pozdrawiam. ps .nigdy nie miałem styczności z pługami obrotowymi
-