Skocz do zawartości

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
kaliniak2    0

czujnik położenia założony jest nowy, nie przyniosło to zupełnie żadnej zmiany, miga tylko dioda awarii, sekwencja 3-2, w mf oznacza to problem z lewym czujnikiem draftu, ma to coś wspólnego z podnoszeniem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
XTRO    159

Sam kalibrowałeś wysokość ramion po założeniu czujnika ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kaliniak2    0

To robiłem taką kalibrację, lecz dalej bez zmian, poczyściłem kostki, uszkodzonych kabelków również nie widać, efektów brak, może zna ktoś jakiegoś fachowca od takich spraw w województwie podlaskim?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tomed    0

Witam,mam problem z Pronarem 5135 też przestał działać EHR , jestem z okolicy Poznania czy ktoś zna jakiegoś fachowca który by sobie z tym porodził?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Greg1982    0

Mam problem z ehr w fendzie 312 lsa. Raz działa raz nie jak traktor jest zimny to chodzi bez zarzutu a po około pół godziny cos rozłącza i działa tylko sterowanie ręczne. Jak ostygnie jest dobrze. Prosze o jakieś wskazówki

Edytowano przez Greg1982

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×