-
Podobna zawartość
-
Przez Rafal180
Witam. interesuje mnie kto z was stosuje nawadnianie swoich upraw np .podczas suszy i nie tylko.
Planuje ktoś z was kopanie studni głębinowej??. Jeśli tak to na ilu metrach macie wode . i jakie deszczownie posiadacie
-
Przez Szymon004
Cześć, piszę jako młody chłopak, który chętnie podejmuje się nowych wyzwań , a mianowicie mam kawelek ziemi około 20ar, z tego połowę zagospodarowalem w plantacje tui, aktualnie mam ich 3000 sztuk, tak rozpoczęła się moja przygoda, temat naprawdę fajnie mi się przyjął, teraz czekam na rezultat w postaci sprzedaży gotowych tui. Jak narazie traktuje tobhobbistycznie, ale jeśli by się udało znaleźć złoty produkt na którym mógłbym się utrzymywać i dalej rozwijać to byłaby bajka😁 chciałbym jakieś rady dla początkującego w co ewentualnie warto zainwestować, bo myślałem nad rosadami warzyw. Prosiłbym o jakieś sugestie i porady jak wygląda to w rzeczywistości, ewentualnie w co innego mógłbym zainwestować.
-
Przez ROBERTINHO
Witam.
Ile rzędów bobu pod traktor mogę wsadzić. 2czy 3 rzędy pod traktor? Uprawa będzie prowadzona zetorem 5211 a bób będzie przeznaczony bezpośrednio na świeży rynek. Bardzo proszę o sugestie w tej sprawie. Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
Przez yacenty
Witam!
dziś się dowiedziałem ze ponoc z ha ogorków można niby wyciagnac 20tys co o tym powiecie?
Jak je sie uprawia?
jaki sprzet jest potrzebny?
duzy nakład pracy jest potrzebny?
ktos z forumowiczów ma jakies doswiadczenie w uprawie jarzyn?
coraz bardziej o tym mysle poniewaz widze szanse zakupu paru ha ziemi
pozdrawiam
YacentY