-
Podobna zawartość
-
Przez bastek2210
Witam mam problem z prasa sipma z224/1 po zerwaniu zabezpieczenia które pociąga iglice i zmianie tej sruby przestała wiązać i wydaje mi się że podgarniacz spotkal się z tłokiem bo ten pierwszy od tłoka został przygiety . Jest ktoś kto ma mozliwosc pokazać zdj jak jest prawidłowo ustawiony rozrząd czy inaczej zapłon w tej prasie?
-
Przez Szymonx
Witam mam problem z prasa kostkująca New Holland 376 robi krzywe kostki są one skręcone w lewą stronę jak mogę to naprawiać bo to przeszkadza w układaniu na przyczepie
-
Przez evolution93
Witam wszystkich.
Niestety jak ktoś się nie zna na prasach to musi coś się zepsuć.2 lata temu kupili prasę Welger AP 12.Na początku było z nią w porządku dopóki nie został ruszony mechanizm długości kostki kiedy nie pracowała.Od tej pory prasa prasuje jedną kostkę 0,5m a nie które zdarzały się do 2m.Czasami zawiąże a czasami nie .Robi czasami po 5 słupłów na jednym sznurku.Wiem że ta prasa jest już wiekowa ponad 25 lat .Czy ktoś ma jakieś materiały dotyczące tej prasy lub o jakieś podpowiedzi bo w takim stanie to na pewno jej nie sprzedam bo kto to już kupi tak więc albo będzie mogła służyć albo zrobią z niej nową w hucie.
Pozdrawiam
-
Przez Daniel98
Witam kupię prasę kostkującą okolicę Hrubieszowa ,Chełma, Zamościa , Tomaszowa Lubelskiego
-