Mateusz1q

Aplikacja suszowa 2022 zwierzęta

Polecane posty

Mateusz1q    1394

Pany w aplikacji suszowej jak macie zwierzęta to dodajecie je z tym podziałem na wiek na dzień składania wniosku mam wszystko sam dzielić? Przesada i ile tych dodatkowych kosztów wpisać 

Wiadomość z agroFakt.pl

matek89121    2143

Ja w aplikacji nie mogłem dodać bydła bez faktur to pominąłem bo mam raptem 2 sztuki i dzisiaj mam decyzję odmowną bo powinienem wykazać bydło a w protokole go nie było.

Rolnik1973    14239
9 minut temu, matek89121 napisał:

dzisiaj mam decyzję odmowną bo powinienem wykazać bydło a w protokole go nie było.

To decyzja na tą pomoc suszową? 

marcin2375    0
Dnia 5.12.2022 o 15:55, matek89121 napisał:

Ja w aplikacji nie mogłem dodać bydła bez faktur to pominąłem bo mam raptem 2 sztuki i dzisiaj mam decyzję odmowną bo powinienem wykazać bydło a w protokole go nie było.

Wiesz czy można coś z tym zrobić jeszcze ? Mam identyczny problem

matek89121    2143

W agencji powiedzieli mi i że nie trzeba było wysyłać takiej wersji do województwa. Agencja wydaje decyzję na podstawie raportów od urzędu wojewódzkiego który już nie przyjmuje wniosków o szacowanie ani odwołań.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"

• Przez tomek9514
      Witam, czy ktoś na forum podawał gniecione surowe ziarno soi bydłu opasowemu powyżej 6 miesięcy ?
      W jakiej ilości i czy widać było jakieś negatywne skutki przy dłuższym zadawaniu 
    • Przez petroszz
      W tym temacie wpisujcie targowiska gdzie można kupić/sprzedać cielaki/krowy/bydło i podawajcie lokalizacje.

Mnie osobiście interesują targowiska w Hajnówce, Kleszczelach. Kiedy się odbywają?
    • Przez Bobertus
      Witam , jestem tutaj nowy i nie potrafie znaleźć na forum podobnego posta. A mianowicie chodzi mi o doradzenie przy rozpoczeciu gospodarstwa rolnego z  krowami  mlecznymi  zaczynając od 10 szt.  i moje pytanie ile ha pola najlepiej posiadać  by utrzymać przez cały rok krowy,  czyli ile najlepiej posiadać łąk by uzyskać sianokiszonke, ile pola uprawnego zboża,kukurydzy przenicy itp.  W jakiej proporcji co i jak. Bo temat,  to jest temat morze,  chodzi orientacyjnie jak najlepiej zacząć, bo nie chce porywać się z motyką na słońce że będę mieć np. 6 ha pola a okaże się że nie wyżywię z tego krów.  Więc proszę o mniej więcej doradzenie ile ha i czego najlepiej posadzic i ile łąk wystaczy na zapewnienie krową wyżywienia na cały rok by się nie martwić że czegoś może braknąć, bo lubię mieć sytuację klarowną. Z gory dziekuje za podpowiedzi. Pozdrawiam 
    • Przez Viquet
      Witam Ostatnio zauważyłam że dla krowy "przeskakuje" staw pęcinowy w przedniej nodze. Wcześniej Krowa trochę słabo chodziła ale miała korektę racic, oglądali ją weterynarze i nikt nie zwrócił na ten staw uwagi. A mi wydaje się że przyczyną jej kulawizny jest właśnie ten staw. Jest możliwe aby uległ jakiejś kontuzji? Co z tym robić, usztywniać? Nie znalazłam w internecie informacji, które by odpowiedziały na moje pytania, w ogóle o stawie pęcinowym mało się pisze
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj