-
Podobna zawartość
-
Przez ketlin23
witam Zastanawiam się nad zakupem case mx 150 lub 170 i oglądając ogłoszenia dużo jest MTX tych starszych i nowszych tylko nie wiem jak z awaryjnością ich i jakie silniki są w nich montowane i jakie spalanie bo w case to wiadomo legendarny cummins i jakie modele odpowiadają mx 150 bo znajomy mówi że MTX 145 to bardziej skrzynia i tył z mx 135
-
Przez szogun666
Witam serdecznie.
Panowie prośba o rozszyfrowanie błędu w ciągniku McCormick XTX 215, r. prod 2007, skrzynia biegów - 4 biegi zmieniane dźwignią plus 8 półbiegów zmienianych pod obciążeniem.
Błąd jaki mi wyświetla
SPN 2166 FMI 31
Dodam że ciągnik podczas ruszania podczas puszczania sprzęgła bardzo szarpie. Ruszając na pusto samym ciągnikiem np. z 3- go biegu w większości przypadków jest takie szarpnięcie że ciągnik gaśnie.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
-
Przez Dx90luberda
Witam mam problem ze wskaźnikiem paliwa nostop pokazuje ful czujnik sprawdzany miernikiem jest ok instalacja nowa .
-
Przez Adasko201
Witam wszystkich serdecznie, przeszukałem różne fora i niestety nie znalazłem nic na temat.
mam problem z miękką osią, podnosi z przycisku, opuszcza, poziomuje ale niestety wogóle nie amortyzuje, ciągnik skacze jak na sztywnej osi, moje podejrzenie padło na hydroakumulatory przedniej osi.
pytanie do znawców: ma ktoś może informację jakim ciśnieniem powinny być one nabite azotem i jakiej są pojemności??
pozdrawiam
-
Przez peewee1984
Witam. Stałem się posiadaczem takiego sprzętu i potrzebuję w nim poprawić kilka rzeczy. Posiada ktoś schemat instalacji lub instrukcje serwisową, ewentualnie katalog części? Instrukcje obsługi już posiadam. Nie działa mi m.in kontrolka od przedniego napędu. Miał spaloną cewkę i działał cały czas, ktoś odciął kable od cewki żeby nie robiła zwarcia, po wymianie cewki wszystko się rozłącza, tylko brak wskazania na desce i na przełączniku. Jest od tego jakiś osobny czujnik?
Pozdrawiam
-