Kombajn Anna Koło kopiujące nie kręci sie
Przez
5120CASE5120, w Okopowe
-
Podobna zawartość
-
Przez Marek7536
Witam jestem na kupnie sadzarki do ziemniaków do c330 patrzę na Olxie nową kupi już za 2700zł a używki chodzą po 2300zł mam dylemat która kupić?,Czy ta nowa jest wart uwagi ją kupić czy kupić używkę?
-
Przez MajcheRR
Sprzedam kombajn Bergmann k180. Stan ogólny bardzo dobry, nie wymaga wkładu finansowego. Taśmy,pasy w stanie bardzo dobrym. Kombajn posiada zbiornik o pojemności 4.5t. Hydrauliczne podnoszenie i rozkładanie zbiornika, hydrauliczny dyszel, skrętna oś. Sterowanie na elektrozaworach. Separator szczotkowy który jest napędzany hydraulicznie i można regulować jego prędkość. Taśma przebiercza oraz podająca również mają regulowaną prędkość. Posiadam również dużo nowych części zamiennych. Zapraszam do kontaktu maszyna warta uwagi.
-
Przez Laver94
Witam. Chciałbym zwolnić prędkość stołu przebierczego ponieważ według mnie taśma zbyt szybko odbiera ziemniaki z górki palcowej. Kopie ciągnikiem Ursus 2812(MF235) i kopie na obrotach 1100-1200 i dwie osoby stojące przy stole nie mogą nadążyć odebrać ewentualnych grud czy tez zielska którego nie odrzuci wałek pomimo ze nie idzie tego ogromna ilość. Gdyby taśma szła wolniej była by większa możliwość na reakcję a tak to ziemniaki zapieprzają ze pot z czoła kapie. Dlatego tez chciałbym zapytać która zębatkę zmienić lub tez jakiś inny patent na ten problem
-
Przez Dominikkobra
Witam kupiłem kopaczkę elwatorową i potrzebuje wałek wom inaczej przekaźnik mocy czy taki wałek 120 cm wystarczy czy trzeba większy doradzi ktoś ??
-
Przez agronomek
Witam, mam takie pytanie czy ktoś próbował zamiast śruby rzymskiej od regulacji szerokości rzadka, ta korba co łączy ramę z dyszlem zamiast tej śruby założyć siłownik hydr. bo tak się właśnie zastanawiam nad takim patentem, czy to wypali? Czekam na wasze opinie : pozdrawiam
-