lukasz2014

Claas jaguar 860 zawija walec

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
lukasz2014    1
witam mam problem zawija mi się kukurydzą walec wciągający dolny ten z detektorem. Wymieniłem listwy na walcu żeby lepiej wciągało na dolnym walcu tylko, może trzeba też wymienić na górnym? Pod walcem jest blacha zeby nie gubić kolb. Heder kemper 345.

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Krzysiek627
      Witam zakupiłem pierwszą samojezdna sieczkarnie John Deere 5830 z kemperem, używana będzie na moje 15ha kukurydzy, nigdy nie jeździłem taka maszyną i chciałem zapytać o jakieś porady, może ktoś podpowie na co uważać żeby jak najmniej odpychać i może też jak szybko ją odepchnąć by jechać dalej 😃 pozdrawiam 
    • Przez Ruletka55
      Mam sieczkanie 870 profistar (2004r), zastanawiam się jak można "odblokowac" skrzynie aby sieczkarnia poruszała sie szybciej.  Obecnie jest to około 20km/h, natomiast widziałem w okolicach, że mają identyczną maszynę profistar która jeździ około 30km/h
    • Przez jankris
      W tym wątku proszę pisać ciekawe informacje i spostrzeżenia na temat tej serii. Są to pierwsze egzemplarze z kabiną Vista Cab produkowane w latach 1994-2002 z małym luiftingiem (szare elementy podwozia) od 1998 roku.
    • Przez Bogdanowicz
      Cześć, 
      chciałbym spytać gdzie sprzedajecie swoje maszyny i gdzie szukacie maszyn do zakupu. Na OLX nie ma za wiele. Myślałem nawet o sprowadzaniu z zagranicy. Co Wy na to? Czy warto?
    • Przez oreł
      Witam panowie może ktoś się spotkał z problemem w sieczkarnia jaguar 950 detektor widzi metal którego nie ma. Na bębnie brak luzu 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj