Rafalk1990

Agregat uprawowo-siewny agro-stal

Polecane posty

Rafalk1990    3

Witam czy ktoś posiada taki agregat i może podzielić się opinią. Jak ta konstrukcja sprawdź się w porównaniu do klasycznych agregatów 

Screenshot_2022-08-15-12-56-07-833_com.android.chrome.jpg

Kamil35lks    0

Ja posiadam taki agregat i ta konstrukcja niczym nie różni się od innych konstrukcji podobnych agregatów nawet mam ten ze zdjęcia bo on ma szerkość 2.5 metra.

Po prostu ma bliżej środek ciężkości i według mnie ładniej wygląda niż innych producentów. Zamawiając u tego producenta trzeba dopłacić za skrobaki do wału packera

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez jarekvip99
      Posiadam agregat uprawowo siewny z przodu wał potem dwa rzedy graczek i wal croskil. zastanawiam sie nad zamiana na talerzowy z wałem packera albo daszkowym. czy taki talerzowy z ktoryms z tych wałow lepiej doprawi i pole bedzie rowne jak na stole niz taki na graczkach? Mysle tez o zamianie z mysla o uprawach scierniska. gleby srednie i dobre ale bez wiekszej gliny
    • Przez Pawel1296
      Witam. Jaki agregat do mf 255? Ma służy po pierwsze do uprawy po żniwach ścierniska, na którym została ścięta słoma, żeby ładnie uprawić bez zapychania. Po drugie do uprawy przedsiewnej, zaoranego pola. Czy są w ogóle takie agregaty uniwersalne i czy zdają egzamin?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam szukam opini na temat firmy Janpol która produkuje maszyny rolnicze. Chciałbym kupić ich agregat ale nic niemogę o nich znaleść. Jak z jakością ich maszyn.Mile widziane odpowiedzi na maila. goliat1603@wp.pl Z góry dziękuje.
    • Przez Rolniczka2023
      Kochani , potrzebuje informacji jak wymienić bronę wahadłową aktywną w agregacje amazon d7 . Wszędzie szukałam ale niestety nigdzie nie ma żadnej informacji a i Ja nie mam gdzie zasięgnąć pomocy w tej sprawie . Może ktoś z użytkowników miał taki przypadek i podzielił by się informacja jak to zrobić . Z góry dziękuje ☺️ 
    • Przez kris148a
      Witam czy ktoś posiada ową bronę, mam parę pytań do użytkowników.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj