-
Podobna zawartość
-
Przez jarekvip99
Posiadam agregat uprawowo siewny z przodu wał potem dwa rzedy graczek i wal croskil. zastanawiam sie nad zamiana na talerzowy z wałem packera albo daszkowym. czy taki talerzowy z ktoryms z tych wałow lepiej doprawi i pole bedzie rowne jak na stole niz taki na graczkach? Mysle tez o zamianie z mysla o uprawach scierniska. gleby srednie i dobre ale bez wiekszej gliny
-
Przez Pawel1296
Witam. Jaki agregat do mf 255? Ma służy po pierwsze do uprawy po żniwach ścierniska, na którym została ścięta słoma, żeby ładnie uprawić bez zapychania. Po drugie do uprawy przedsiewnej, zaoranego pola. Czy są w ogóle takie agregaty uniwersalne i czy zdają egzamin?
-
Przez Gość
Witam szukam opini na temat firmy Janpol która produkuje maszyny rolnicze. Chciałbym kupić ich agregat ale nic niemogę o nich znaleść. Jak z jakością ich maszyn.Mile widziane odpowiedzi na maila. goliat1603@wp.pl Z góry dziękuje.
-
Przez Rolniczka2023
Kochani , potrzebuje informacji jak wymienić bronę wahadłową aktywną w agregacje amazon d7 . Wszędzie szukałam ale niestety nigdzie nie ma żadnej informacji a i Ja nie mam gdzie zasięgnąć pomocy w tej sprawie . Może ktoś z użytkowników miał taki przypadek i podzielił by się informacja jak to zrobić . Z góry dziękuje ☺️
-