Zaloguj się, aby obserwować  
Miretta

Prośba o ocenę wyglądu i wiarygodności strony

Polecane posty

Miretta    0

Dzień dobry,

Znalazłam test IQ, który chciałabym rozwiązać. Czy jest on wart uwagi? Ktoś go wcześniej rozwiązywał?

Tutaj link do testu https://cvwork.pl/test-iq/

Chcę startować do Mensa, ale najpierw chciałabym wykonać wszystkie możliwe testy, aby zobaczyć, czy będę w stanie osiągnąć wynik 140-145 IQ

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

• Podobna zawartość

• Przez Ml987789
      Witam serdecznie, mam problem z ustawieniem anaspraya w ug300. Nie wiem jak skalibrować sterownik ażeby dobrze pokazywał ilość cieczy w zbiorniku. Pozdrawiam
    • Przez ENDURAK91
      Szukam urządzenia do oznaczania azotu w roślinach coś podobnego do yara n-tester tylko w nizszej cenie?
    • Przez yooo
      Witam serdecznie , poszukuje sposobu na zaznaczenie konkretnego miejsca poboru próbek gleby , słupka granicznego , wylotu zbieracza i tym podobnych. Znacie może jakaś przydatna aplikacje ? Czy do tego potrzebne są konkretniejsze sprzęty?
    • Przez bartek112
      Witam szukam fajnego ,prostego  (najlepiej darmowego) programu do montażu filmów.
    • Przez DataFLY
      Witamy Forumowiczów,
      Rozważamy rozpoczęcie prac nad budową jednego prostego i intuicyjnego systemu (aplikacji) do konwertowania map dawkowania (w formie plików SHP lub KML) do postaci plików wsadowych do poszczególnych terminali sterujących dawką w rozsiewaczach precyzyjnych.
      Czy możecie podzielić się swoimi opiniami, czy borykacie się z problemami typu: plik nie chce się podczytać, niewłaściwy format, oprogramowanie do generowania plików jest dodatkowo płatne? Czy generalnie jesteście zadowoleni z prostoty obsługi systemów dostarczonych przez producenta i nasz pomysł nie znajdzie odbiorców? Na razie jesteśmy na etapie dostarczania uniwersalnych map zasobności i dawkowania na dowolny telefon typu smartphone w postaci prostej strony internetowej.
      Będziemy wdzięczni za Wasze opinie.
      Pozdrawiamy,
      DataFLY
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj