-
Podobna zawartość
-
Przez Lukas85
Koledzy wymianiał ktos olej w przekładni schumachera? Ile oleju w nia wchodzi jaki olej zalac i czy jest tam jakas miarka poziomu bo nie moge znalesc? Mam oryginalny olej claasa 80W90 bedzie pasował czy powinien byc GA12?
-
Przez Hubert10624
Witam, zastanawiam się nad kupnem stołu do rzepaku 3.9m do Dominatora 88s z Wągrowca, użytkuje ktoś stół tej firmy? Jakieś opinie? Dodam jeszcze, że napęd kosy to Schumacher
-
Przez szakul91
Witam Już od pewnego czasu borykam się z wyborem cepow do kombajnu claas mercator 50. Może ktoś też dłużej siedzi w tym temacie i może się podzielić swoimi opiniami. Miałem w rękach cepy zamienniki z firmy JAG sprzedawane parami ale nie wywarzane lecz różnica w wadze między cepami jest gdzieś 200-300g , lecz niestety posiadają odkształcenia nie trzymają prostki. Czy ktoś z forum podzieli się opinią na temat innych producentów?? Temat dość popularny myślę że komuś również pomoże przy doborze cepow do swojego modelu. Dziękuję
-
Przez szputnik
Czy mógłby mi któż wytłumaczyć jak wyłączyć sieczkarnie? Pierwszy raz mam claasa i nie wiem jak się za to zabrać. Z góry dziękuję za pomoc
-
Przez ŻakowskiSławomir
Witam serdecznie, mam okazję kupić za około 7 tysięcy stary ścinacz zielonek firmy class, nie pamiętam modelu.
Wyglądem był jak na swoje lata całkiem całkiem. Co sądzicie o tych ścinaczach? Jakieś opinie? Docelowo miałby kosić 0,5 ha łąki i 4 poplonu. Jednak przy dzisiejszej cenie usług myślę że warto.
2 sprawa dosyć istotna, czy taka przyczepa dała by radę przerobić liście od buraków leżące na stosach po neptunie czy Stollu? Wiem że dziwna fantazja ale intryguje mnie to pytanie. Pozdrawiam i liczę na opinie.Niżej załączam zdjęcie poglądowe innego modelu.
image (2).webp
-