-
Podobna zawartość
-
Przez kojot2385
Witam. Mam nadzieję że mi pomożecie. Mimo że jest to wiekowy kombajn i prosty układ to nie mogę z nim dojść do ładu. Na sam koniec ubiegłego sezonu przestała mi działać hydraulika. Tzn. wspomaganie kierownicy działa ale reszta już nie. Zawór w rozdzielaczu jest ok, stwierdziłem że wymienię pompę,ale po wymianie poprawy brak. Między pompą a rozdzielaczem zdaje się że nie ma innych zaworów . Słyszałem opinie że może być winny orbitrol . Co wy o tym myślicie ?
-
Przez lukaszx680
Witam,
Pytanie:
Mam John Deere cts z 1998 roku,
Jest możliwość zamontowanie do niego "laser pilot" z Claasa?
Dzięki.
-
Przez lukaszx680
Witam,
Pytanie:
Mam John Deere cts z 1998 roku,
Jest możliwość zamontowanie do niego "laser pilot" z Claasa?
Dzięki.
-
Przez Szczepan1
Witam, Kupiłem kombajn jd 1170, poszukuję sieczkarnię słomy do niego a to temat ciężki, oferty oryginalnej od tego modelu jeszcze nie znalazłem, są dostępne od jd 1450 - a z tego co się zorientowałem to sieczkarnia sama w sobie by pasowała lecz napęd już nie. Bardzo bym prosił o podpowiedź jeśli ktoś przechodził to lub się na tym zna. A jeśli ktoś ma ten model bardzo proszę o zdjęcia z czego się składa ten napęd
-
Przez KamilJurczyk
Witajcie koledzy,
usilnie poszukuję książki serwisowej / katalogu części do kombajnu John Deere 1177 w wersji elektronicznej. Nie sądziłem, że sprawi mi to taki problem bo nigdzie nie ma jej za darmo do pobrania... Czy ktoś z Was ma i mógłby się podzielić?
Pytanie dodatkowe: Czy w takiej książce serwisowej / książce napraw (Service / Repair manual) będą podane numery części żeby łatwo je zidentyfikować i poszukać w necie?
U dystrybutora John Deere zaczynają na mnie krzywo patrzyć bo ciągle pytam o numery a nic nie kupuje
Pozdrowienia.
-