Jaki kombajn do 150 tys. zł . max 4.2 m heder .
Przez
kingway, w Jaki kombajn wybrać?
-
Podobna zawartość
-
Przez pil1
Dzień dobry, szukam instrukcji obsługi kombajnu Dronningborg 4000 najlepiej w języku polskim. Jest to mój pierwszy kombajn jaki kupiłem, może ktoś z Was wie gdzie taką mogę zdobyć. W firmie z Szamotuł, która specjalizuje się w takich instrukcjach jest nieosiągalna. Pozdrawiam wszystkich
-
Przez Miro12
Witam posiadam kombaj mf 186 od jakiegoś czasu zaczol się grzać odrzutnik słomy od strony łańcucha 2 rzędowego,może zna ktoś przyczynę, wymieniałem już łożysko i łańcuch i dalej to samo pochodzi 20 minut i już się robi gorący, proszę o jakams podpowiec jaka może być przyczyną tego
-
Przez Zefir
Witam w związku iż nie wyrabiam się już obecnym TCkiem na swoim areale to planuje dokupić drugi kombajn , wolnej gotówki w tej chwili mam około 150 tyś i chciałbym się zorientować co w obecnym czasie jest warte uwagi za taką kwotę . Marki jakie głównie mnie interesują to new holland i john deere ewentualnie claas , chciałbym zaczerpnąć opini użytkowników jaki model jest wart zakupu . Nie chce zbytnio sprzedawać TC i dokładac do wiekszego bo mam obecnie kogo posadzi aby kosił i po prostu wolałbym na 2 . Tak samo z usługami w razie co łatwiej byłoby jechać na 2 bo w okolicy ze względu na rozdrobnione pola duży kombajn z hederem powyżej 5 m nie ma najmniejszego sensu , osoby co pokupowały takie kombajny dużo czasu tracą na przepinanie hedera , przejazdy i itp Z góry dziękuje za pomoc
-
Przez janusztracz73
witam mam w planach zakupić kombajn New Holland clayson 140 chciałbym o nim uzyskać informacje. Jaki mogę jeszcze brać pod uwagę link do new hollanda http://olx.pl/oferta/kombajn-zbozowy-new-holland-CID757-IDgoR1H.html#90ca18e46b
-
Przez Deutz7206PL
Witam, przymierzam się do zakupu kombajnu i mam na uwadze massey ferguson 845 4,2m heder, hydrostat... I proszę o opinię tego kombajnu i na co uwazac itp
-