Przyczepa samozbierająca do t25
Przez
wojtekz95, w Przyczepy samozbierające
-
Podobna zawartość
-
Przez Valtra8150
Wiatam mam problem z przyczepą samozbierającą claas sprint 4000s. Problem polega na tym że nie działają wszystkie funkcje. Przekaźniki nowe moduły sprawne. Działa tylko opuszczanie i podnoszenie podbieracza i tasma do przodu. Może ktos spotkal się z takim przypadkiem lub wie skąd mozna dostac schemat elektryczny tej maszyny.
-
Przez Adrian11090
Witam, zakupiłem przyczepe krone titan i mam problem z hydrauliką. Posiada ona 3 węże w tym jeden od powrotu z wtyczką do wolnego spływu. Sprawa jest tego typu, gdy pompa podaje olej podbieracz, noże czy dyszel unoszą się ale chcąc opuścić działa to dopiero gdy wyłączę obieg oleju. Czy to powinno tak wyglądać? W instrukcji jest zapisane, że można zmieniać jej ustawienia do obiegow zamkniętych lub normalnych ustawieniem śrubki lub tych śrubek S2-S6 wykręcając je aby opadły, jednak na to nie reaguje a wręcz zaczęła przy próbach podnosić sama dyszel pomalutku. Ciagnik to ursus 1614, mam dołożony dodatkowy rozdzielacz 3 sekcyjny lecz połączony jest z plecakiem przez tuleje ciśnieniową. Chcę to rozwikłać aby ani nie gotować oleju ani nie przełączać wajchami i dopiero sterownikiem i nie wydaje mi się aby to działało poprawnie. Poprosiłbym o jakieś uwagi lub rady
-
Przez Valtra8150
Witam zakupiłem przyczepe samozbierającą claas sprint 4000s. Mam pytanie jak podciąga się w niej łańcuchy. Ogólnie prosze o opinie o tej maszynie. Z góry dziękuję
-
Przez kuba123456
sprzedam przyczepe thk5 niemiecka i mam tez do sprzedania d35 do sprzedania i pług obrotowy gassner 4 skibowy
-