-
Podobna zawartość
-
Przez przemo93pl
cześć mam pytanie jestem zielony w uprawie hybryd a chce zasiać troche żyta hybrydowego jeśli ktoś sieje takie niech się podzieli doświadczeniem onim ziemie którą bym przeznaczył po tąm uprawe to 4 i 5 przedplon to łubin wąskolistny zeus ?
-
Przez olaboga2016
Witam. Jestem dzierzawca działki z kowr. Na której rosną samosiewy Zyta. Obok mojej dzialki jest kolejna na której również są samosiewy zyta ale nie została ona jeszcze rozdysponowana. Czy jeśli wjadę kombajnem na ta działkę czy coś mi grozi że strony kowr ?
-
Przez olaboga2016
Witam. Jestem dzierzawca działki z kowr. Na której rosną samosiewy Zyta. Obok mojej dzialki jest kolejna na której również są samosiewy zyta ale nie została ona jeszcze rozdysponowana. Czy jeśli wjadę kombajnem na ta działkę czy coś mi grozi że strony kowr ?
-
Przez dzarjan8111
Witam. Usługodawca zrobił mi zabieg herbicydowy axialem komplet pakiem z winetou (medsulfuron metylowy) w życie i po tygodniu liście żółkną. Z tego co czytam to axial komplet ma rejestracje na żyto ale w packu z winetou tylko na pszenice, pszenzyto i jęczmień. Będzie coś jeszcze z tego żyta czy szykować trzeba będzie pług?
-