-
Podobna zawartość
-
Przez BraumHere
Może ktoś kupował płyty włókno-cementowe, czy możecie mi doradzić, gdzie mogę kupić dużą partię płyt włókno-cementowych w dobrej cenie? Muszę pokryć dość duży budynek.
-
Przez martyna1
Mam pytanie odnośnie sprzedaży warzyw i owoców. Czy do sprzedaży na drodze potrzebuję legalizacji wagi?
-
Przez Weronika20
Witam. Mam pytanie do was . Czy ktoś się orientuje ile sztuk trzeba mieć owiec żeby otrzymać dopłaty? I jaka kwota jest takiej dopłaty? Czy w ogóle opłaca się hodować owce? Może ktoś coś podpowie . 😉
-
Przez Wilkowski
Dzień dobry, chciałbym zacząć hodować około 60 matek rasy wielkopolskiej, posiadam na to miejsce, ale nie wiem ile czego bym potrzebował. Niestety nie mam dostępu do pastwiska, dlatego chciałbym dowiedzieć się ile bel siana i ile hektarów kukurydzy na kiszonkę i zboża potrzebował bym aby odchować 60 sztuk wraz z jagniętami? Nie ukrywam, że chodzi mi o dopłatę.
-
Przez MarekBednarczyk
Witam. W tym roku zakupiłem owce kamurunskie więc moje doświadczenie z nimi jest znikome. Informacje podawane w internecie są bardzo rozbierzne dlatego to pytanie. Ile owsa powinna otrzymywać owca kamerunska w zimie? Że tak powiem JESZCZE mam dynie ale skarmie ja w ciągu 2 tyg. Więc będą tylko na sianie i owsie nie liczę ziemniaków które dostaną w postaci deseru bardzo małej ilości. 2 owce są kotne jedna do tygodnia się wykoci a jedną pewnie w lutym. Z góry dziękuję za pomoc
-