Strumyk talerzówka - opinie
Przez
aniszek1, w Narzędzia do uprawy przedsiewnej
-
Podobna zawartość
-
Przez F3dor
Witam, mam problem z dostępem do części, może ktoś wie gdzie dostanę taki trzymak z tuleją w którym pracuje wał? Maszyna bodajze z 2006 roku, pozdrawiam
-
Przez bartek930221
Witam wszystkich. Szukam opinii o bronach amazone ke 301 oraz ke 302 . Jeśli ktoś posiada chciałbym dowiedzieć się jak się pracuje jakieś boloączki jeśli są oraz zapotrzebowanie mocy na nie, chciałbym wiedzieć również jakie są różnice między 301 a 302 czy warto dołożyć trochę
-
Przez damiandg
Witam z uwagi że mam w większości ciężkie ziemie to czy jest sens kupowania do Ursusa brony aktywnej? Myślałem o 2,5 lub 3 metry z uwagi że za rok lub dwa będę zmieniał ciągnik na coś 120-140 koni. Mam około 20 hektarów do uprawy takim agregatem przed sianiem. Czy ten ursus podoła nawet 5 na godzinę?
-
Przez Arturo1610
witam. mam zamiar kupić jakiś agregat typu kompaktor, najbardziej podoba mi się expom wicher tylko mam pytanie jak taki agregat zachowuje się na słabej ziemi bo taka też posiadam. I teraz moje pytanie czy taki 4 m agregat w świeżej orce nie będzie się "topił" tzn czy wałki nie będą stawać i wgl? Bo na ciężkiej ziemi to słyszałem że jest super ale jak na słabej? I może ktoś ma taki wicher na sprzedaż nie za miliony? taki 4m myślę do 150 koni będzie dobry chyba?
-