-
Podobna zawartość
-
Przez piomal1991
Witam mam pytanie czy ktoś posiada taki model ciągnika od razu mówię nie jest to MF 255 tylko 250, oraz czy ma ktos katalog części lub instrukcję obsługi. Zależy mi na tym bardzo bo nigdzie nie mogę dostać owych papierów:( Jeśli macie ten model to napiszcie coś o nim
-
Przez mf25
Witam mam problem z migającą kontrolką od ładowania , ładowanie na alternatorze (gruby kabel) 14.5V na akumulatorze 14.6 , a na kablu od kontrolki ładowania skacze od 13 do 14V , i miga mi kontrolka na pulpicie , gdy włącze światła lub komputer od opryskiwacza to nie miga i trzyma na kablu od kontrolki ładowanie takie jak na grubym kablu czyli jak łądowanie na wlaczonych swiatlach ma 14.3V na grubym kablu to i na cieńkim tyle samo alternator nowy ma z 2 miesiące
-
Przez Bonex157
Witam.
W moim MF silnik Perkins 3p jest dość intensywnie odczuwalne drżenie skrzyni biegów. Dzieje się to na wolnych i wysokich obrotach, na wkręcaniu się na obroty ustaje, co to może być za przyczyna?
-
Przez Bonex157
Cześć,
Potrzebuje informacji na temat śrub mocowania koła zamachowego 3p, z tego co dowiedziałam sie to sruby 1/2 unf 20 a potrzebuje o 4-5 mm dłuższe, czy np od perkinsa 4 lub innego silnika pasowały by te śruby i były troszkę dłuższe? Czy gdzie mozna indziej takie śruby znaleźć
-
Przez Maroo1991
Witam. Mam 4 wyjścia hydrauliczne (2 pary) i teraz podpinam przyczepkę z kiprem(siłownik jednostronnego działania) . Kipruje w pozycji kiedy pokrętło jest wkręcone. Kiper sam nie opada, czy za każdym razem muszę pokrętło rozkręcać? Czy poprostu ma być wkręcone a wajchą mam tak jak by puszczać olej?
-