Polecane posty

Cześć wam,  posiadam środek na grzyba  zaraze  Drum 45WG , jak go stosować  co dodać do niego?  Na instrukcji pisze żeby coś dodać?  Jaką mieszanine polecacie i w jakiej fazie ziemniaka pryskac? 

mikad    1035

Po prostu przeczytaj etykietę, wszystkiego się dowiesz.

"Robiąc cokolwiek stajesz się kimkolwiek, nie robiąc nic stajesz się nikim"

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Rumcajs
      czym bajcujecie zboże i czy to pomaga i kiedy?
    • Przez agrini
      Witam!!! Jestem w trakcie nabywania 13ha 8letniego a na niektórych kawałkach nawet starszego ugoru. Klasy IIIa,b i IVa,b. Pytanie; jak z tym walczyc zaczynajac mniej wiecej od polowy kwietnia, a przygotowujac pod kukurydze. Co o tym myślicie?
    • Przez atyp1
      Czy ktoś wie gdzie mogę zakupić Basudin 10gr. Zwalczam tym galasy na bukach. 
    • Przez Kondzio342
      Witam rozwiozłem obornik na ściernie teraz planuje talerzowa przejechac i walnąć oprysk typu Halvetic. Po tygodniu max 1.5 tyg. Co wy o tym sądzicie? Jakieś porady?
    • Przez tomb2
      A więc trzymam dla swinek zboze w odzielnym pomieszczeniu (było z 3 tony zeszłorocznego zboża) wchodze dzisiaj patrze na ściane a ta pełno robaków tak jak wołki ! W pszenicy tez były. Kupiłem dzisiaj jakiś preparat ale przeczytałem ulotke i pisze że jak opryskam tym preaparatem to zboze bedzie skazone i nie bedzie sie nadawalo na pasze ! Czy znacie jakieś preparaty które nie zaszkodzął zbożu, a dobrze wytępią wołki ?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj