-
Podobna zawartość
-
Przez Dastan
Mam pożyczony ciągnik i probuje ogarnec ten ehr , bo wlasciciel przez 5 lat nie dal rady do końca czemu sie w sumie nie dziwie , bo jest strasznie nie intuicyjny.
Ktos wytlumaczy w skrocie jak sue tym steruje? Pierwszy problem jak tylko podniose przyciakiem to pług lata góra dół coraz szybciej , dopiero daje na stop.
Po opuszczeniu do zadanej wartosci podnosnik co chwile to lekko podnosi to opuszcze i te strzałki latają nonstop dopiero ustawienie -- jakos dalo rade orac.
-
Przez SoLo97
Witam, mam problem z moim Renault R7451-4 (551), ciągnik słabo podnosi oraz skręca. Odkręciłem śrubę kontrolną oleju hydraulicznego i olej jest. Co może być przyczyną?
-
Przez andrzejandrzej20
Witam
Co mam odkręcić żeby wyszła zwolnica
Są tam takie śruby inbusowe przechodzą przez tą na pętlę
Blokadę też czeba zdemontować ?
Czy tą duża nakrętek też trzeba wykręcić?
Czy te duże koła zębate nie spadną?
-
Przez mumin0121
KOLEDZY KTO POMOZE CO TO ZA KONTROLKA POD NUMEREM 10 ZASWIECILA SIE NA GORACYM SILNIKU I PISZCZAL SYGNAŁ
-
Przez michalkowalski115
Witam.
Czasami miałem problem z odpalaniem mojej Renówki, tzn gdy chciałem uruchomić ciągnik pojawiało się charakterystyczne cykanie w rozruszniku, czasami załapał i odpalił a czasami musiałem siedzieć 15 minut żeby odpalił. Pożyczyłem od sąsiada akumulator, prawie nowy ale jest to samo, wymieniłem elektromagnes na nowy, rozrusznik sprawdzony u mechanika, wszystko w porządku. Bezpieczniki wszystkie dobre, prąd tam na rozruszniku 12V, na aku również. Teraz mam pytanie, czy w tym kabelku, który idzie do elektromagnesu (załącznik) powinno być napięcie 12 V? Ponieważ mierzyłem i podczas odpalania jest tam 0.1 V czasami mniej.
-