Domek96

Renault 75.14 linka wom

Polecane posty

Domek96    0

Witam zerwała mi się linka walka wom,jej długość całkowity 1800mm,mogę od ręki kupić nową tylko krótszą 1450mm czy będzie pasować jak założyłbym krótszą       Renault 75.14 rok1984 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Dastan
      Mam pożyczony ciągnik i probuje ogarnec ten ehr , bo wlasciciel przez 5 lat nie dal rady do końca czemu sie w sumie nie dziwie , bo jest strasznie nie intuicyjny. 
      Ktos wytlumaczy w skrocie jak sue tym steruje? Pierwszy problem jak tylko podniose przyciakiem to pług lata góra dół coraz szybciej , dopiero daje na stop. 
      Po opuszczeniu do zadanej wartosci podnosnik co chwile to lekko podnosi to opuszcze i te strzałki latają nonstop dopiero ustawienie -- jakos dalo rade orac. 
    • Przez SoLo97
      Witam, mam problem z moim Renault R7451-4 (551), ciągnik słabo podnosi oraz skręca. Odkręciłem śrubę kontrolną oleju hydraulicznego i olej jest. Co może być przyczyną? 
    • Przez andrzejandrzej20
      Witam 
      Co  mam odkręcić  żeby wyszła zwolnica 
      Są tam takie śruby inbusowe przechodzą przez tą na pętlę 
      Blokadę też czeba zdemontować ?
      Czy tą duża nakrętek też trzeba wykręcić?
      Czy te duże  koła zębate nie spadną?

• Przez mumin0121
      KOLEDZY KTO POMOZE CO TO ZA KONTROLKA POD NUMEREM 10 ZASWIECILA SIE NA GORACYM SILNIKU I PISZCZAL SYGNAŁ
    • Przez michalkowalski115
      Witam.
      Czasami miałem problem z odpalaniem mojej Renówki, tzn gdy chciałem uruchomić ciągnik pojawiało się charakterystyczne cykanie w rozruszniku, czasami załapał i odpalił a czasami musiałem siedzieć 15 minut żeby odpalił. Pożyczyłem od sąsiada akumulator, prawie nowy ale jest to samo, wymieniłem elektromagnes na nowy, rozrusznik sprawdzony u mechanika, wszystko w porządku. Bezpieczniki wszystkie dobre, prąd tam na rozruszniku 12V, na aku również. Teraz mam pytanie, czy w tym kabelku, który idzie do elektromagnesu (załącznik) powinno być napięcie 12 V? Ponieważ mierzyłem i podczas odpalania jest tam 0.1 V czasami mniej. 

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj