marioc14

Krone AM 283 cv

Polecane posty

marioc14    3

Witam 

Pytanie do użytkowników kosiarek krone am 183 cv jakiej długość nożyków używacie 96 cm czy 112 ?

marioc14    3

No ja też takie mam ale czasami mam wrażenie jakby nie docinało może to tylko wrażenie bo wcześniej miałem pottingera to wysokos cięcia była niższa 

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez kamil5421
      Witam. Chciałbym kupić do zatora Forterry 125 . Kosiarkę czołową , ale mam problem wałek z przodu kręci się w przeciwnym kierunku jak norlamnie  " nie ma możliwości zmiany kierunku obrotu "..... czy ktoś się orientuje czy są jakieś kosiarki czołowe co maja zmienne kierunki pracy lub jak to rozwiązać . ??
    • Przez I_LOVE_MTZ
      Proszę opinie na temat kosiarki claas disco 2650 ile mocy ciągnik awaryjność
    • Przez Kondzio342
      Wiatam Panowie. Rozgladam sie za kosiarka rotacyjna nowa lub uzywka lecz zeby przekladnia kosiarki byla katowa. Panowie pomozcie wasze spostrzezenia. Bedzie pracowal z 3512. I zadko z masseyem 4255. Ale to jakby cos nie tak z tym mniejszym. Czekam na opinie urzydkownikow i porady co kupic.
    • Przez adamek1942
      Witam mam oto takie pytanie która będzie lepsza z tych kosiarek?? w grę wchodzi dysk i bęben.
    • Przez adamek1942
      Witam zakładam nowy temat  ponieważ nic nie znalazłem na temat tych kosiarek, co sądzicie o tych kosiarkach z tego co zauważyłem to mocowania mają lepsze od uni alki,
      zakładałem inny temat na temat kosiarek ale tamto jest już nieaktualne
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj