John Deere 2054 - wyciek spod nakrętki przystawki silnika
Przez
karol2306, w John Deere
-
Podobna zawartość
-
Przez celeronik
Dane dotyczące poszczególnych ustawień spisane z instrukcji obsługi JD serii 10xx, ale do innych modeli też pasuje.
Ustawienia.doc
-
Przez Gość
Witam mam mam taki problem że po 3-10min w kombajnie wyłącza młocarnie i wtedy trzeba włączyć ją od nowa co nie służy pasą gdy włączę światła w nocy to wyłączanie jest dużo częstsze i można zauważyć podczas tego wyłączenia żarzącą się kontrolkę akumulatora. Alternator był sprawdzany rok wcześniej i był w super stanie więc go bym wykluczał akumulatory też dostał nowe. Podejrzewam że winą może być jakiś przekaźnik zasiedziały styk gubiąc masa. Teraz na "sucho" sprawdzałem że po odłączeniu hebla tak samo odłącza młocarnie. Od czego zacząć? Jeszcze mam drugą mniej znaczącą usterkę teraz cały czas poziom baku paliwa pokazuje ponad 1/1 gdzie zawsze przy pełnym było na 1.
-
Przez mateusz50z
Witam. Mam problem z wariatorem jazdy w John Deere 1072. Po przyspieszeniu kombajn wchodzi w wibracje. Co to może być?
-
Przez robson99
Witam. Mam problem z John Deere 1177 a mianowicie po uruchomieniu silnika piszczy w kabinie i klakson cały czas trąbi do tego nie działa jojstick i multizegar. Gdzie szukać przyczyny?
-