Ksiązka napraw Massey-Ferguson 8690
Przez
kampio, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez MichalP
hej. potrzebna rady na szybko. Uszkodził mi się uszczelniacz wariatora 2 uszczelniacze w cylindrze . zakupiłem i wymieniłem obydwa , ale przy ponownym montażu elementu na którym osadzone są uszczelniacze zrobił się problem. Nie mogę niestety nabić tego elementu cylindra czy tam były jakieś elementy montażowe do naciągania tego ?
Problem rozwiązany i dzięki za szybką poradę. .
-
Przez Artur9494
Witam . Szukam informacji gdzie mogę kupić części do kombajnu mf 20 lub jego odpowiednika sampo 680. Potrzebuję wał odrzutnika
-
Przez Melo1996
Witam kupiłem kombajn massey ferguson 86 i mam z nim następujący problem na wysokich obrotach górna podłoga podsiewacza stuka w dolną tą z sitami bicie jest tak duże
że poprzedniemu właścicielowi urwał się wał podsiewacza ja założyłem nowy i problem jest nadal nigdzie nie ma luzów ani pęknięć. Bardzo proszę pomóżcie co może być przyczyną
-
Przez gosc5657
Witam czy jest tutaj ktoś kto posiada bądź posiadał kombajn zbożowy Massey Ferguson 620? miał bym kilka pytań
-
Przez kazim11
Witam czy ktoś z was spotkał się z takim kombajnem ponieważ rozważam kupno tego modelu a wiem że w Polsce jest ich strasznie mało czy ktoś wie jaką pojemność ma zbiornik??
-