JCB Fastrac serii 21xx
Przez
Damianzg, w Jaki ciągnik wybrać ?
-
Podobna zawartość
-
Przez Nismo
Witam zaczynam poszukiwania traktora na 25ha w tym kilka hektarów rędzin.
Budżet jakim dysponuje to 60tys. Moc jaką powinien mieć to 90-100km. Najlepiej 4 cylindrowy silnik i jak najbardziej mechaniczny żeby był bez zbędnej elektroniki.
Mile widziany byłby przy nim tur i pneumatyka (choć o to może być ciężko).
Jaki ciągnik polecilibyscie mi?
-
Przez Ceres96
Witam stoję przed wyborom ciągnika na gospodarstwo, który w przyszłości współpracował by z przyczepa nie za duża przyczepa zbierająca. Co l3piej wybrać 6155m czy t7.165s? Cena przmawia na korzyść niebieskiego, wykonanie pod względem stylistycznym na korzyść zielonego
-
Przez Toktok
Witam
Czy kupię jakiś nowy traktorek do 60 tys z turem, przyczepką i kosiarką? Pracował będzie na ok 1h plantacji choinek w doniczkach i przy drobnych na działce.
-
Przez Radan
Witam.
Potrzebuję porady.
Muszę kupić ciągnik w przedziale 150 - 200KM. Praca w transporcie więc raczej lekka.
Do wyboru mam:
DF L710 2011r
MF 7616 D6 2014r
Claas 840 2012r
Nie skupiajcie się na rozbieżności mocy. Wszystkie mają po 6000 - 6500 MTH. Który byście wybrali i dlaczego? Interesuje mnie sprawa bezawaryjności.
-
Przez donaldo82
Dzień dobry. Poszukuję ciągnika do transportu ( ładunek max.15 ton ) - zasięg cała polska... Ma to być ciągnik, który będzie pracował przez ok miesiąc czasu więc nowy ciągnik odpada. Budżet mam max 150 netto. Ciągnik musi być przede wszystkim oszczędny, wygodny i osiągać Vmax min. 50km/h. ( zapotrzebowanie mocy min 140KM ). Mam wysłużonego Fastrac-a 155 i czas już na inny. Najlepiej nie JCB bo myślę o wynajęciu takiego ciągnika do innych prac również w polu w innych okresach roku.
Cały czas mi chodzi po głowie Case CVX 170 bo na takim pracowałem i świetnie sobie radził w transporcie. Jeśli macie jakieś inne propozycje to bardzo proszę o podpowiedź. Pozdrawiam
-