Zamiana kontrolek chód/bieg 3085
Przez
rogal, w Massey Ferguson Seria 30XX-31XX-61XX-26XX-36XX-81XX
-
Podobna zawartość
-
Przez bedi16
Witam,
mam problem z wbiciem 1 i 3 biegu w Massey Ferguson 3070 skrzynia 32x32.
Podczas próby wbicia biegu nic nie zgrzyta, pozostałe biegi oraz półbieg działają bez problemu po zgaszeniu ciągnika nie gaśnie kontrolka od zająca.
Gdzie szukać przyczyny ?
-
Przez Paweł8170
Panowie problem z MF 8170 z dnia na dzień zginęły światła kierunkowskazów po przeliczeniu dźwigni kierunku w lewo lub w prawo nie ma żadnej reakcji żaden kierunek się nie odzywa nawet nie pokazuje na desce rozdzielczej że wogle jest któryś włączony ten sam problem jest ze światłami awaryjnymi guzik od awaryjnych się pali na czerwono ale ani nie mrugają światła awaryjne ani nie komunikuje na desce rozdzielczej że wogle są załączone jaka może być przyczyną podpowie ktoś z góry dzięki
-
Przez kamil800
Witam
Padla mi pompa wody w 3630. Odrecilem przy szajbie z paskami 2 srubki na klucz 14 i zsunelo sie takie zabezpieczenie i teraz nie wiem co dalej. Bo nie moge ruszyc tej nakretki od wiskozy. I ktora ta nakretka krecic? Bo przy wiskozie jest mniejsza i obok niej blizej szajby jest wieksza i ta wieksza byla zabezpieczona ta blaszka. One sa razem zespolone? Czy to jakas kontra? Jak to ruszyc. I jaki tam jest gwint? Normalny czy lewy? No i jakby sie udalo odkrecic ta wiskoze to da sie ją wyciagnac i pompę wody bez zdejmowania chlodnicy?
-
Przez MARCIN306
Witam mam problem z massey ferguson 8170 powershift objawy są następujące brak biegów 4 6 8 10 12 14 do tyłu nie ma na pewno 5 kiedy włączam któryś z tych biegów jest tylko szarpnięcie i stoi proszę o pomoc kalibracja skrzyni coś pomoże
-
Przez LUKAS616
Witam, czy ktoś ma instrukcję napraw po polsku do mf 3080 i podzieliłby się? Oczywiście nie za darmo:)
-