Swieci się kontrolka ciśnienia oleju
Przez
Maseyferguson21, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez flackmistrz
Witam ma ktoś przetlumaczona tabele regulacji? Na jakich dolnych sitach kosicie zboża chodzi o rozmiar
-
Przez kampio
Szukam oczywiście odpłatnie instrukcji obsługi, książki napraw Massey-Ferguson 8690 z 2011r. Prosze pisac na maila: aga.kamil@vp.pl
Potrzebuję wyjaśnień kodów błędów E520240, E 520245
-
Przez Rolnikv2
Witam mam bardzo duży problem ponieważ zacząłem zdejmować zwrotnice ale przy wyciąganiu kołka urwała mi się śruba w środku i co z tym zrobić .a muszę ją zdjąć ponieważ leci olej z obydwóch simeringów dodam że śruba była utwardzana 8.8 a nie idzie jej wykręcić wykretakiem
-
Przez Roxer
Dzień dobry, mam prośbę o identyfikację tego orbitrola w kombajnie zbożowym MF 30. Z kolumny kierowniczej bardzo mocno cieknie olej (górą), choć z działaniem wspomagania wszystko w porządku. Z orbitrolami nie miałem jeszcze do czynienia, a ten dość nietypowej produkcji - z Jugosławii. W internecie o nim żadnych informacji, czy ktoś wie czy będę mógł go wymienić Danfossem który mam i mi zalega, czy po budowie zewnętrznej/zdjęciu da się stwierdzić czy ten zamontowany-Lifam też jest "normalnie otwarty"?
-
Przez Claus
Firma w której pracuję zakupiła kombajn MF Cerea 7278.
1) Pytanie do użytkowników kombajnów serii Cerea: jaka jest ich rzeczywista wydajność (pszenica/kukurydza/słonecznik)?
2) Wymieniłem filtry powietrza silnika, ale w układzie Datavision błąd filtra powietrza pozostał. Po włączeniu zapłonu, po 10 sekundach Datavision zaczyna emitować sygnały dźwiękowe, a ekran przełącza się na stronę, na której znajduje się filtr powietrza.
Jak rozwiązać ten problem? Żeby system widział, że zmieniłem filtr.
-