Sterowanie hydrostatem Claas Dominator 88/98/mega 204
Przez
Paweł0411, w Tucano, Mega, Medion
-
Podobna zawartość
-
Przez jack4032
Witam, mam problem z kombajnem claas Mega 208. Po włączeniu młocarni kombajn wpada wibracje - tył kombajnu wyraźnie rusza się na boki (prawo-leweo). Demontując poszczególne pasy ustaliłem, że powodem jest kosz sitowy lub podsiewacz (po odpięciu napędu kosza sitowego kombajn pracuje prawidłowo). Wymienione zostały już wszystkie silentblocki, oś napędu kosza sitowego oraz łożyska na osi napędu.
Kombajn u mnie przepracował jeden sezon. Kupiony został już w takim stanie. Jeśli chodzi o sam kosz sitowy to nie posiada on żadnych pęknięć, nie jest nigdzie spawany. Trzpienie siedzą ciasno w tulejach.
Miał już ktoś z was taki problem?
-
Przez Kochoszczak
Witam, muszę wymienić przedni wał wytrząsaczy, po założeniu nowych panewek jest spory luz. Pytanie, wał oryginalny, czy zamiennik?
-
Przez Boreq26
Witam wszystkich, jaki olej lejecie do silnika w tucano 320 ? Silnik om 906 bez adblue. Nie chcielibyśmy przepłacać za olej w bańkach claasa, dlatego pytam. Jakiegos Fuchsa, shella lejecie ? 10W-40 to będzie.
-
Przez AdGraPL
Witam, mam pytanie, jak zluzować samonapinający się napinacz paska klinowego w kombajnie Claas Tucano 320?
-
Przez PrzemoO
Tak jak w temacie opinie na temat takiego hederu, awaryjność dostęp do części...
Heder zbożowy rozkładany C540 claas lexion Koźmin Wielkopolski • OLX.pl
-