Claas Dominator 88/98 hydsostat
Przez
Paweł0411, w Modyfikacje
-
Podobna zawartość
-
Przez Enter_680
witam , niedawno kupiłem cyklopa i było w nim zmieniany wychył , bardziej wychylał się w prawo niż w lewo . nie jest mi to na ręke i chce aby było porówno . Zdjełem łancóch główny i niestety tu niepotrzebnie ruszyłem siłownikami . oba się schowały do końca i nie mam pomysłu co zrobić aby wyszły . próbowałem wyciągnąc siłownik bo sam troszkę wyszedł ale brakuje 10-20 cm do łańcucha. Boje się użyć większej siły żeby nie uszkodzić siłowników . Ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu ?
-
Przez HalKio
Witam, posiadam Masseya Fergusona 158 i mam problem z włączeniem wałka wom. Wałek włącza się bardzo długo niekiedy ponad pół godziny, jest to troche denerwujące więc przychodzę z zapytaniem czy nie dało by się tego jakoś naprawić? Co może być przyczyną tak długiego włączania? Za wszelkie porady z góry dziękuje.
-
Przez lukasz51195
Witam,panowie przypomniałem sobie że jak zostawiałem ciągnik po rolnikach w czasie sianokosów to dziwnym trafem miałem ubytki paliwa ok (5-7l) i teraz się zastanawiam jak zabezpieczyć przewody paliwowe przed odkręceniem??? Bo wiem że korek na kluczyk jest a nie wiem jak zabezpieczyć przewody? Przerabiał ktoś ten temat? A i dla tego nie wracam ciągnikm do domu bo na łąki mam ok 20km. P.S JEŻELI W ZŁYM DZIALE TO PROSZE O PRZENIESIENIE. POZDRAWIAM 🙂🤚
-
Przez kamilgr3
siema mam pytanie o wspomaganiu elektrycznym mogę kupić za małe pieniądze wspomaganie od swifta , myślę że z montażem dam radę bez problemu ale jak myślicie wytrzyma to? różni się mocą lub czymś od scenica które wszyscy zakładają? oraz jak podłączyć takie wspomaganie do prądu?
-
Przez Gość Profil usunięty
Słyszałem ze ursus produkował prze krótki czas C-330 3p ciekaw jestem czy można było by założyć silnik od jakiegoś małego Fergusona np 235 i czy trzeba będzie dużo przerabiać.
-