Paweł0411

Claas Dominator 88/98 hydsostat

Polecane posty

Paweł0411    0

Witam wszystkich, jest to pierwszy mój post tutaj i bardzo bym prosił o pomoc. Mianowicie chcę zmienić swój kombajn ( posiadam Claas Dominator 96 ze skrzynią manualną) na nowszy model np Dominatora 98 lub 88. Większość z tych maszyn jest już na hydrostacie. Wszystko fajnie się spisuje podobno i lepiej się pracuje na hydrostacie tylko u mnie jest mały problem bo jestem osobą po wypadku w której straciłem prawą rękę. Tutaj jest teraz moje pytanie czy idzie jakoś coś pokombinować by np zrobić sterowanie jazdą kombajnem np nogą? Bo podejrzewam że jazda takim kombajnem z hydrostatem lewą ręką i kierowanie będzie bardzo kłopotliwe. Proszę o jakieś porady lub ewentualnie jakieś pomysły. Z góry dziękuję za pomoc.

tadi77    112

witam potrzebuje nr, czujnika dominator 88 zamontowanego przy półośce wychodzacej ze skrzyni biegow wydaje mi sie ze on podaje predkosc na bordinformator, mam katalog ale niema tam zadnych nr bede wdzieczny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj